Master of Public Health

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bastyr University Master of Public Health (MPH) met een specialisatie in Community Health Education geeft studenten de kennis en vaardigheden om te slagen in de volksgezondheid en de community health onderwijs-instellingen. De opleiding bereidt studenten om gecertificeerd als Community Health Education Specialists (CHES) geworden.

De MPH programma omvat 63 studiepunten van cursussen aanpakken vijf kerncompetentie gebieden: biostatistiek, epidemiologie, medische milieukunde wetenschappen, gezondheidsbeleid en het beheer, en de maatschappij- en gedragswetenschappen. Het curriculum omvat gespecialiseerde cursussen en praktische ervaring die studenten in staat stellen competentie in de gemeenschap gezondheid onderwijs te ontwikkelen.

Studenten in het programma te voltooien een practicum en een sluitstuk project onder leiding van toegewijde faculteit. Een sociale rechtvaardigheid perspectief is verweven in het curriculum, en elk kwartaal een seminar biedt een bewuste forum voor de behandeling van problemen door middel van een sociale rechtvaardigheid lens.

hybride-avond format van het programma is geschikt voor traditionele studenten en werkende professionals die willen niet-traditionele cursus planning.

Programma Strengths

  • Hybride-avondcursus formaat, zodat studenten om te blijven werken, terwijl in het programma.
  • Een inzet voor sociale rechtvaardigheid en mensenrechten, ondersteuning van een verbeterde kwaliteit en toegankelijkheid in de gezondheidszorg en het onderwijs.
  • Sterke advisering en begeleiding aan keuzevakken op maat in de richting van een student carrière belangen.
  • Practicum werk en een sluitstuk project gericht op gezondheidsvoorlichting.
  • Kleine klassen en betrokken faculteit. Mogelijkheden om keuzevakken te nemen in andere disciplines, zoals voeding of botanische geneeskunde.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since its inception in 1978, Bastyr University has been a pioneer in science-based natural medicine. Founders Les Griffith, ND; William A. Mitchell, Jr., ND; and Joseph E. Pizzorno, Jr., ND; along wit ... Lees meer

Since its inception in 1978, Bastyr University has been a pioneer in science-based natural medicine. Founders Les Griffith, ND; William A. Mitchell, Jr., ND; and Joseph E. Pizzorno, Jr., ND; along with Sheila Quinn, named the school after their beloved teacher and noted Seattle naturopathic physician Dr. John Bastyr. Lees Minder
Kenmore , San Diego + 1 Meer Minder