Master of Public Health

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Chicago State University MPH-programma is een praktijkgerichte centered curriculum ontworpen om studenten voor te bereiden op de gezondheidsproblemen van de 21ste eeuw. Het richt zich op de kernfuncties van de volksgezondheid, waaronder: gezondheidstoestand assessments, medische milieukunde kwaliteitsborging, gedragsverandering strategieën, gezondheid verschillen, evenals de ontwikkeling van het gezondheidsbeleid en onderzoek. CSU's MPH programma heeft een component met toegevoegde waarde die zich richt op de gezondheid van minderheden en de gezondheid van het eigen vermogen. De MPH curriculum benadrukt ook de maatschappelijke en wetenschappelijke strategieën in het begrijpen van de causaliteit, gevolgen, preventie en bestrijding van ziekten en vroegtijdige sterfgevallen.

Studenten in het MPH-programma zal onderzoek dat het publiek bewust te maken van deze gezondheidsproblemen zullen toenemen te voeren.

Admissions Deadlines

De Graduate School accepteert toepassingen op een continue basis voor de meeste academische opleidingen; studenten die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van toegang tot een bepaalde termijn moet de toelating proces te voltooien door deze termijnen: Fall Term - 15 maart (1 maart voor alle Counseling aanvragers).
Spring Term - 15 oktober (een maand eerder voor internationale kandidaten).

Total Collegegeld en tarieven

3,926.00 $ - $ 6,248.00 (Graduate)

Laatst bijgewerkt op nov 2016

Over de school

Chicago State University will celebrate its sesquicentennial in 2017. Chicago State University opened its doors as a teacher training school in a leaky railroad freight car in Blue Island, Illinois on ... Lees meer

Chicago State University will celebrate its sesquicentennial in 2017. Chicago State University opened its doors as a teacher training school in a leaky railroad freight car in Blue Island, Illinois on September 2, 1867. Today, in contrast, the university is a fully accredited public, urban institution located on 161-picturesque acres in a residential community on the Southside of Chicago. During the first year of its founding, CSU enrolled 62 students. The current student enrollment is nearly 7,200. Lees Minder