Master of Science agronomische opties, veterinaire

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Science met opties voor de landbouw, de veterinaire, is een programma van 169 studiepunten flexibele, tutoral mode gericht op gezamenlijk onderzoek en gericht op de belangen van de student, die sinds de toetreding kiezen voor één van de volgende twee gebieden van kennis : landbouwwetenschappen en Diergeneeskunde.

Studenten die het gebied of Agricultural Sciences kiezen voor het ontwikkelen van een onderzoek naar de productie veiligheid en Agrifood of landbouwecosysteem Management and Natural Resources. Ondertussen, studenten die op het gebied van diergeneeskunde kiezen voor het ontwikkelen van een onderzoeksproject met betrekking tot Dierlijke productie en Health. Tijdens de vier academische semesters, de student ontwerpt en ontwikkelt haar afstudeeronderzoek, presenteert halfjaarlijkse vooruitgang seminars, cursussen verschillende verplichte en keuzevakken en voert aanvullende activiteiten die worden gevormd als onderzoeker en specialist op het gebied. Alle studenten volledig een deel van hun academische en onderzoeksactiviteiten buiten de UAA, als een eis van complementaire activiteiten en academische mobiliteit. Studentenmobiliteit wordt ondersteund door de UAA en in het algemeen ondersteund door sommige interinstitutionele samenwerking. Het volledige programma, elke student genereert ten minste één product voor onderzoek en / of technologische ontwikkeling heeft afgeleid van zijn proefschrift, in samenwerking met de commissie van toezicht.

De lijnen van de productie en toepassing van kennis zijn:

Area of ​​Agricultural Sciences

 1. Productie en Agrifood Safety
 2. Landbouwecosysteem Management and Natural Resources

Area Veterinary Science

 1. Productie en de diergezondheid en de aquacultuur

algemeen doel

Train de menselijke hulpbronnen om de kennis, vaardigheden, attitudes en waarden die hen in staat stellen aan te brengen en deel te nemen aan het genereren van kennis, wetenschappelijke en technologische innovatie, aan de wetenschappelijke en interdisciplinaire wijze, de problemen van de gebieden van de landbouw en diergeneeskunde te lossen.

specifieke doelstellingen

Voor het gebied of Agricultural Sciences

Train human resources uit te voeren en deel te nemen aan het genereren van kennis en de wetenschappelijke en technologische innovatie in de agrarische wetenschappen aan te pakken problemen in verband met de productie en de voedselveiligheid en duurzaam beheer van agro-ecosystemen en natuurlijke middelen om de kwaliteit van het leven van de gebruikers te verbeteren .

Voor het gebied van de diergeneeskunde

Train human resources uit te voeren en deel te nemen aan het genereren van kennis en de wetenschappelijke en technologische innovatie met betrekking tot diergeneeskunde ateniendo sociale problemen in de gezondheid van dieren en de productie.

Graduate profiel

kennis

 • Op de conceptuele stichtingen op het gebied van Agricultural Sciences en Diergeneeskunde in instrumentale technieken en innovatieve methoden, meer kennis van het onderzoek student detachering.
 • In de instrumentele technieken en innovatieve methoden.
 • In het onderzoek methodologie voor de ontwikkeling van relevante onderzoeksprojecten en wetenschappelijke en technologische innovatie.
 • Bij het opstellen en de communicatie van de onderzoeksresultaten aan de academische wetenschappelijke gemeenschap.

vaardigheden

 • Onderkennen en te gebruiken bronnen van wetenschappelijke en technologische informatie.
 • Identificeer kwesties met betrekking tot de agrarische wetenschappen of voor de veeartsenijkunde in verband met het onderzoek verbonden aan de student.
 • Het toepassen van de meest geschikte en innovatieve agronomische wetenschappen of voor de veeartsenijkunde instrumentele en methodologische technieken.
 • Neem deel aan onderzoeksprojecten en de wetenschappelijke en technologische innovatie als de onderzoeksgerichte detachering van oplossen van problemen die de landbouwkunde of diergeneeskunde student.
 • Interpreteer onderzoeksresultaten en conclusies die helpen bij het oplossen van problemen in de landbouwkunde of diergeneeskunde te tekenen.
 • Communiceer mondeling en schriftelijk van de resultaten en kennis uit wetenschappelijk werk.

Houdingen en waarden

 • Verantwoordelijk en proactieve houding te analyseren, te assimileren, te synthetiseren en kennis toe te passen met wetenschappelijke en ethische strengheid.
 • Beschikbaarheid en interesse in het verwerven van nieuwe kennis.
 • Verantwoordelijk deelname aan het oplossen van echte problemen in verband met de landbouw en diergeneeskunde.
 • Respect voor de natuur en opmerkzaam van agronomische en veterinaire problemen.
 • begaan, tolerant en zelfkritiek op het werk en het dagelijkse leven houding.
 • Houding ten aanzien van teamwork.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

La Universidad Autónoma de Aguascalientes se ha consolidado como la Máxima Casa de Estudios del estado y se proyecta a nivel nacional e internacional, por su calidad académica, incremento en la oferta ... Lees meer

La Universidad Autónoma de Aguascalientes se ha consolidado como la Máxima Casa de Estudios del estado y se proyecta a nivel nacional e internacional, por su calidad académica, incremento en la oferta educativa, investigación y desarrollo tecnológico, además de una difusión cultural y trabajo de apoyo social que le ha valido su prestigio y reconocimiento, pues cuenta con el cuenta con 92% de sus programas institucionales y el 100% de sus posgrados interinstitucionales dentro del Programa Nacional de Posgrados de Calidad (PNPC) de Consejo Nacional de Ciencia y Tecnología en México, el máximo organismo de ciencia y tecnología en la país; mientras que a nivel internacional seguimos incorporando programas a la evaluación de diversos organismos. Lees Minder