Master Of Science In Biomedical Engineering

Lawrence Technological University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master Of Science In Biomedical Engineering

Lawrence Technological University

De vergrijzing van de Amerikaanse bevolking en een nationale focus op gezondheid creëren veel nieuwe mogelijkheden op het gebied van biomedische techniek. Aangezien de noodzaak van kosteneffectieve en efficiënte medische apparatuur, uitrusting en procedures toeneemt, neemt ook de vraag naar biomedische ingenieurs. Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics projecten die de techniek veld biomedische 27 procent in de komende tien jaar zal groeien - een van de snelste tarieven van elke bezetting. De jaarlijkse gemiddelde salaris van biomedische ingenieurs is $ 87.000.bio

Biomedische technologie is een multidisciplinair veld dat engineeringtools en probleemoplossing combineert om life science-ontdekkingen in de biologie, biochemie, fysiologie en psychologie te bevorderen om nieuwe procedures en technologieën te creëren die klinische ziekten voorkomen, diagnosticeren en behandelen. Biomedische ingenieurs werken in een groeiend aantal gebieden, waaronder productie, orthopedie, geneesmiddelen, revalidatie, medische beeldvorming, tissue engineering, biosensoren, medische hulpmiddelen en in ziekenhuizen, overheidsinstellingen, en onderzoek. Voortzetting van uw studie aan de graduate niveau beter te positioneren om te profiteren van deze mogelijkheden. Het Amerikaanse ministerie van Arbeid merkt op dat met het oog om een ​​onderzoeksteam te leiden, een biomedisch ingenieur heeft meestal een graduaat. "

Toelatingseisen

Toelating tot de MS in biomedische engineering vereist:

  • Een BS-diploma in engineering of aanverwant gebied van een geaccrediteerde hogeschool of universiteit
  • Een minimum voorgraadse GPA van 3,0
  • Officiële transcripties van alle voltooide universiteitswerken
  • Aanvraag voor Graduate Admission
  • Twee aanbevelingsbrieven, één van de academische faculteit, en één van corporate supervisors of peers (indien van toepassing)
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 14, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,050 USD
per cursus
Locations
Verenigde Staten - Southfield, Michigan
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates