Read the Official Description

De incidentie van neurologische aandoeningen is toegenomen al jaren. De resulterende dagelijkse beperkingen kunnen worden vermeden door een specifieke neurologische revalidatie en herstel functies en daarmee de kwaliteit van leven verbeteren. Hier de meester neemt neurorevalidatie.

dtyk

toelatingseisen

  • Succesvol afgerond beroepsopleiding van de gezondheid met state erkenning van beroepskwalificaties
  • Eerste graad (bachelor, diploma of Masters)

Praxissemester

Tijdens de 6 maanden durende stage in samenwerking met internationale bedrijven en onderzoeksinstellingen hebben de mogelijkheid om hun verworven kennis concreet toe te passen op praktische problemen en projecten en de nationale en internationale neurorevalidatie voldoen.

studiemodel

De aanwezigheid cursussen zijn in de eerste vier semesters drie keer per semester plaats - twee blokken weken van maandag tot zaterdag en een blok weekend van vrijdag tot zondag.

5 semester bestaat uit de praktische semester en 6e semester u aanpassen van je masterproef.

In bepaalde omstandigheden kan de normale duur (erkenning van gelijkwaardige cursussen) verkorten. Praat met ons.

Inhoud, de doelstellingen en het einde van de studie

De groeiende vraag naar de neurologische revalidatie vergt steeds meer wetenschappelijk goed gekwalificeerde medewerkers zorgen voor de hoge kwaliteit van zorg van de patiënten in de neurologische revalidatie. Dit vormt de basis van het one-time in Duitsland in de vorm van een masteropleiding neurorevalidatie.

Toekomstgerichte studie

Neurologische aandoeningen die kunnen leiden tot blijvende invaliditeit te nemen om voor de komende jaren. Aldus de behoefte aan neurologische revalidatie groeit. Na de wetgeving, is het belangrijk om deze obstakels te vermijden en ervoor te zorgen dat alle mensen 'rehabilitatie voorafgaand aan het pensioen en zorg "te maken om te komen. Deze ontwikkeling vraagt ​​om wetenschappelijk hooggekwalificeerde professionals, zorgen voor de uitgebreide zorg van deze patiënten. In het gebied van neurologische revalidatie artsen missen, dus behoefte aan nieuwe en innovatieve personeelsontwikkelingsconcepten. Dit vormt de basis lengte van de masteropleiding in neurorevalidatie.

wetenschappelijk werk

Het zal nodig zijn in de toekomst wetenschappelijk de effectiviteit van de revalidatie maatregelen op het gebied van neurologische aandoeningen te bepalen, om optimaal gebruik van bestaande middelen. Ook toonaangevende brancheorganisaties zoals de Duitse Vereniging voor Neurotraumatology en Klinische Neurorehabilitation e. V. benadrukken lange evoluerende personeelsbehoeften om wetenschappelijke studies te ondersteunen.

degree neurorevalidatie De master is dan ook vooral gericht op therapeuten met eerste graad die wensen om een ​​wetenschappelijke en / of beheer en management niveau in neurorevalidatie ontwikkelen.

carrièremogelijkheden

Met de voltooiing van de masteropleiding neurorevalidatie staan ​​open voor vele carrièremogelijkheden.

Neurologische Revalidatie helpt om deelname beperkingen te vermijden, restore-functies en het verbeteren van de kwaliteit van leven. De huidige belang van neurologische revalidatie kan heel goed illustreren het voorbeeld van de voorspelde demografische ontwikkeling en de bijbehorende toenemend aantal chronisch zieken en zorg nodig.

Zeer goed gekwalificeerde medewerkers zijn bijzonder belangrijk - de ene voor patiëntenzorg, en ten tweede, de toenemende wetenschappelijke behoeften van de neurologische revalidatie te gebruiken. Deze ontwikkeling vraagt ​​om nieuwe creatieve concepten zo duidelijk zijn voorbeelden van andere landen (zoals de VS) al. Het moet professioneel hooggekwalificeerd personeel aan de behoeften op het gebied van de neurologische revalidatie vertegenwoordigd justitie in de komende jaren.

Door het bestuderen, werk je op een lijn met andere academische gezondheidswerkers. U verhoogt uw kansen, omdat je de mate van Masters, die veel meer mogelijkheden voor het ontwikkelen van actieterreinen toelaat te verkrijgen.

Je moet de masteropleiding onder meer de volgende ontwikkelingsmogelijkheden:

  • beheertaken in ziekenhuizen, behandeling en rehabilitatie centra en in de revalidatie klinieken
  • Team / project management in de extramurale zorg, evenals onderzoek en wetenschappelijke instellingen
  • Wetenschap en onderzoek in het wetenschappelijke en onderzoeksinstellingen, ziekenhuizen, behandeling en revalidatiecentra alsmede in de revalidatie klinieken
  • Lesgeven aan universiteiten, Fachhochschule en scholen Promotie
Program taught in:
Duits

See 10 more programs offered by SRH Hochschule für Gesundheit Gera »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline