Master of science in de traditionele Chinese geneeskunde (mstcm)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Traditionele Chinese Geneeskunde is gebaseerd op de studie van de theorieën van Yin en Yang, Vijf Elementen, en acht principes. De beoefenaar van Traditionele Chinese Geneeskunde is in staat om de toestand van de gezondheid van een patiënt te bepalen door het gevoel en het bestuderen van de pols, het observeren van de tong, en vragen specifieke vragen.

In China, de traditionele Chinese geneeskunde en westerse geneeskunde worden beoefend harmonieus naast elkaar. De Universiteit van East-West Medicine biedt een Master of Science opleiding in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het MSTCM programma kan in slechts 36 maanden (3 kalenderjaren) worden ingevuld. Aan de Universiteit van East-West Medicine, zijn zowel de traditionele Chinese geneeskunde en westerse medische wetenschap wordt onderwezen als onderdeel van het curriculum van het programma.

Het programma omvat 2.130 uur didactische instructie en 960 uren klinische opleiding voor een totaal van 3090 uur (174 eenheden). Het merendeel van de cursussen zijn gewijd aan de studie en de praktijk van acupunctuur en Chinese kruidengeneeskunde, geïntegreerd met cursussen in de westerse medische wetenschap en de praktijk management.

UEWM werkt het hele jaar door op een trimester systeem met de meerderheid van de studenten full-time. Studenten met goedgekeurde medische achtergrond kan in minder dan de voorgeschreven tijd het programma te voltooien; de maximaal toegestane tijd om het programma te voltooien is 8 jaar.

Het curriculum is verdeeld in twee gedeelten: pre-professionele cursussen in de eerste twee kalenderjaren en graduate opleidingen in het laatste kalenderjaar. Uitgebreide onderzoeken worden toegediend voorafgaand aan de voortgang in de 3 jaar en voorafgaand aan het afstuderen.

Het curriculum is ingericht opeenvolgend zodat de kennis opgedaan in een semester is van fundamenteel belang voor het begrip van de cursussen in het volgende semester. De cursussen zijn ontworpen om TCM theorie, acupunctuur, Chinese kruidengeneeskunde, Tuina / acupressuur, Tai Ji Quan, QiGong, en de westerse medische wetenschap geïntegreerd in een zodanige wijze naar een meer omvattend begrip van de oosterse geneeskunde te bieden presenteren.

Na twee jaar van het ontwikkelen van een solide basis in TCM Theorie en diagnose, acupunctuur, Chinese kruiden en kruiden formules, Tuina / acupressuur, Tai Ji Quan en Qigong, studenten gaan naar de studie van meer geavanceerde materialen zoals Traditionele Chinese Interne Geneeskunde, TCM Kindergeneeskunde, Gynaecologie TCM, TCM Traumatologie en TCM externe Medicine. De vier Chinese medische klassiekers: Huang Di Nei Jing, Shang Han Lun, Jin Kui Yao Lue en Wen Bing worden ook gedoceerd in dit laatste jaar. De klinische stage programma biedt 960 uur opleiding, gedurende welke tijd een stagiair zal hebben deelgenomen aan ten minste 350 patiënt bezoeken. Met een totaal van meer dan 960 uur training, ontwikkelen studenten acupunctuur technieken, evaluatie en diagnose vaardigheden, professioneel gedrag, en het vertrouwen in de praktijk.

Toelating Goal

De aanvragers moeten een sterke motivatie te tonen en beschikken over de looptijd, verlangen, en inzet die nodig zijn om te dienen in de geneeskunde.

De universiteit stimuleert inschrijving van gekwalificeerde westerse gezondheidszorg professionals die willen de theorieën, methoden en technieken van de Chinese geneeskunde in hun eigen praktijk. De interactie van deze professionals met de TCM docenten en studenten is een belangrijk aspect van het onderwijs en opleiding op UEWM.

De universiteit stimuleert ook beoefenaars die hun opleiding in de Chinese geneeskunde in het buitenland ontvangen en nu woonachtig in de Verenigde Staten om hun opleiding aan de universiteit voort te zetten, met het doel van de vergadering educatieve vereisten om een ​​state-licentie acupuncturist geworden.

Non-discriminatiebeleid

In overeenstemming met titel VI van de Civil Rights Act van 1964, titel IX van het Onderwijs Wijziging van 1972, Sectie 504 van de Rehabilitation Act van 1973, de leeftijd Discrimination Act van 1975, en de Americans with Disabilities Act van 1990, de Universiteit van Oost-West Medicine discrimineert niet in zijn educatieve programma's, werkgelegenheid, of andere activiteiten op basis van ras, geslacht, huidskleur, nationaliteit, afkomst, religie, geloof of handicap.

Toelatingseisen

De kandidaten moeten ten minste twee jaar van de middelbare school-niveau opleiding hebben afgerond, bestaande uit 60 eenheden semester (90 kwart-eenheden), in een instelling door de Amerikaanse minister van Onderwijs of bij een erkende buitenlandse universiteit geaccrediteerd in aanmerking te komen voor toelating tot UEWM. Een minimale totale Grade Point Average van 2,3 is ook vereist. De medische achtergrond is niet nodig voor toelating, maar nuttig.

Daarnaast, voordat het tweede jaar van studie aan UEWM, studenten moeten Anatomie, Menselijke Fysiologie, Algemene Biologie, Algemene Psychologie, Algemene chemie, Algemene fysica en westerse medische terminologie voltooid. Deze fundamentele wetenschap cursussen voldoen aan de eisen van de California Board Acupunctuur. Fundamentele wetenschap cursussen kunnen gelijktijdig worden genomen met gewone cursussen. Deze cursussen worden aangeboden op UEWM; ingeschreven studenten kunnen voltooien deze cursussen tijdens het werken aan hun master degree of studenten kunnen deze fundamentele wetenschap cursussen op andere erkende onderwijsinstelling te voltooien. Transfer kredieten worden toegekend voor vergelijkbare cursussen naar tevredenheid afgerond op een ac gecrediteerd hogeschool of universiteit.

國際 醫藥 大學 Universiteit van East-West Medicine國際醫藥大學位於美國硅谷桑尼維爾市,是享譽全美的著名中醫藥大學之一,是美國教育部全國針灸及東方醫學教育認證委員會(ACAOM)、加州針灸局正式認證的中醫高等教育學府。學校擁有享譽盛名的優秀師資、先進完善的教學設備和優美安全的學習環境。課程以中醫為主、中西醫相結合,中、英、韓三種語言教學為特色。學費優惠,畢業生執照通過率、成功創業率遙遙領先!詳情請查詢:http://www.uewm.edu/cn/聯繫 方式: Tel: 408-738-8889, E-mail: admissions@uewm.edu 碩士 學院: 中醫 碩士學位 (Master of Science in de Traditionele Chinese Geneeskunde):課程涵蓋了中醫理論、針灸學、中藥學、中醫各專科學,臨床實習及西醫基礎科學等。可選中、英、韓任何一種語言學習中醫和參加全美和加州針灸局的針灸師執照考試。設有日間、晚間、週末班,最短3年完成學業。大專學歷可申請,入學無需醫學背景,招收 留學生, 協助 申請 聯邦 助學金 和 貸款 詳情 請 查詢:. Http: //www.uewm.edu/cn/admissions/mstcm 博士 學院: 針灸 和 東方 醫學 博士學位 (doctoraat van Acupunctuur en Oriental Medicine): 課程 涵蓋 高級診斷, 針灸, 草藥,婦科,骨傷痛症手法治療,營養保健,氣功能量醫學應用、臨床實習等。中文、英文授課,週末上課,最短2年完成學業。詳情 請 查詢: http: //www.uewm.edu/cn/programs/daom 太極 學院 (College van Tai Chi): 全美 首創 和 唯一 的 太極 碩士學位. 課程 涵蓋 太極 理論, 技術, 現代 太極 教育 方法 最長3 年 完成 學業 太極 證書 班, 醫療 太極 民眾 推廣 班: 課程 涵蓋 應用 太極 強身 健體 和 自我 防衛, 休閒 太極, 道教 氣功, 養生 保健 詳情 請 查詢:. http: //www.uewm.edu/cn/ opnames / taichicollege 推拿 按摩 學院 (TCM Tuina massage):.... 500 小時 推拿 按摩 證書 班, 循環 式 上課 課程 涵蓋 理論 教學 和 手法 訓練 最短 4 個 月 完成 加州 按摩 局 正式 核準 校方 協助 申請 工作 證 詳情 請 查詢: http: //www.uewm.edu/cn/programs/tcmtuinamassage 針灸 医学 中心 (Acupunctuur Medical Center): 專家 坐診, 醫術 精湛 針灸 治療 一次 $ 25 一週 7 天 開放 提供 中醫 五大 傳統 治療 方法:... 針灸,中藥, 艾灸, 推拿, 拔罐.主治痛症、內外婦兒、神經科、骨傷科、五官科等各專科常見疾病及疑難雜症,幫助保健養生、美容健髪、抗衰老。詳情 請 查詢: http: //www.uewm.edu/cn/medical-center/medical-center 聯繫 方式: Tel: 408-992-0218, e-mail: clinic@uewm.edu

Laatst bijgewerkt op okt 2015

Over de school

The mission of the University of East-West Medicine is to prepare qualified graduates of certificate and degree programs in complementary health and eastern medicine fields, enabling graduates to adva ... Lees meer

The mission of the University of East-West Medicine is to prepare qualified graduates of certificate and degree programs in complementary health and eastern medicine fields, enabling graduates to advance their knowledge and to enter or enhance their career choices in positions that will augment traditional American health care services by providing options for the wellbeing of clients or patients. Lees Minder