Master of Science in gezondheidssystemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

3

Een verschil maken

Gezondheidszorg systemen zijn dynamische systemen die constant naar verwachting meer diensten te verlenen met dezelfde of minder middelen. Zodat we kunnen voldoen aan de medische behoeften van alle burgers vereist talentvolle onderzoekers die zich ertoe verbinden oorspronkelijke studies over transformatieve veranderingen tot stand te brengen. Deze mensen niet alleen uit te breiden ons begrip en kennis van de gezondheidszorg, maar ook gebruik maken van hun bevindingen aan oplossingen die een fundamenteel verschil in de manier waarop de gezondheidszorg worden geleverd te ontwikkelen.

Aan de Telfer School of Management, we volledig begrijpen van de dramatische invloed van deze onderzoekers en hun werk heeft op het leven van patiënten, het werk van de zorgverleners en de richting van de gezondheidszorg. We erkennen ook de dringende behoefte aan meer gekwalificeerd medisch-systemen onderzoekers. Dat is de reden waarom we onze Master of Science in Health Systems gemaakt.

Bereid om uit te blinken in een uitdagende veld

De enige van zijn soort in Canada, ons programma leidt studenten om in te schepen op het belonen van een loopbaan in de top onderzoeksintensieve instellingen of in het onderzoek armen van de organisaties die deel uitmaken van de moderne gezondheidszorg. Wij brengen u op een pad naar een productieve gezondheidszorg-systemen onderzoeker te worden:

 • door ervoor te zorgen u de nieuwste kennis, krijgen essentiële onderzoeksvaardigheden en hebben toegang tot hands-on onderzoek training
 • door het creëren van een leeromgeving die stelt u in staat om nauw samen te werken met toonaangevende gezondheidszorg-systemen onderzoekers
 • doordat het mogelijk voor u om je studie te passen en zich te concentreren op het gebied van gezondheid-systemen voor onderzoek die u interesseren de meeste

Omhels de multi-disciplinaire aard van de gezondheidszorg-systemen voor onderzoek

De Telfer Master of Science in Health Systems is tevens geïnspireerd op toonaangevend onderzoek faculteit van de Telfer School, van de overkant van de Universiteit van Ottawa, en van de instellingen de lokale gezondheidszorg. Deze deskundigen ervoor zorgen dat onze studenten worden blootgesteld aan een breed scala van onderzoeksmethoden en perspectieven.

Uitgerust met deze intellectuele bereik en de diepte, kunnen studenten in de gezondheidszorg uitdagingen vanuit verschillende gezichtspunten te onderzoeken, krijgen een ware zin van deze uitdagingen uit te voeren op de hoogte van onderzoek en ontdekken bevindingen die door managers in de gezondheidszorg kunnen worden gebruikt om dringende problemen op te lossen.

4

Wat bieden wij u

Rigor en keuze. De Telfer Master of Science in Health Systems beschikt u over de kennis en vaardigheden om interdisciplinaire gezondheidszorg-systemen te onderzoeken. Op hetzelfde moment, ons programma kunt u uw onderzoek aan te passen, zodat het voldoet aan uw behoeften en richt zich op uw interesses.

Get geaard in de fundamenten van de gezondheidszorg-systemen voor onderzoek

De meeste studenten voltooien van ons programma in 18 maanden. Gedurende die tijd, zult u kernvakken dat je arm met de fundamentele kennis die je nodig hebt om relevante onderzoeksmethoden te identificeren, het ontwerpen van uw scriptie onderzoek en voert vervolgens uw scriptie onderzoek in een strenge, gestructureerde manier te nemen.

In feite, zult u de meeste van uw programma-eisen te voldoen door het uitvoeren van onderzoek voor je scriptie-een document dat je onderzoek interesses en vaardigheden die niet alleen door de Telfer School wordt beschouwd, maar ook gepresenteerd tijdens een seminar voor het publiek toegankelijke vitrines.

Maak gebruik van de nieuwste kennis

Als onderdeel van deze kern programmaonderdeel, zul je deelnemen aan de Health Systems Research Seminar Series-een set van interactieve seminars die lezingen van boven gezondheidszorg-systemen onderzoekers kenmerkt uit heel Canada en over de hele wereld. Deze unieke evenementen kunt u uw kennis uit te breiden, te leren over de laatste ontwikkelingen in het veld en ontdek mogelijkheden voor onderzoek buiten het programma.

Onderzoek doen in kritieke aspecten van de gezondheidszorg

Studenten worden verwacht dat zij hun studies aan te passen door zich te concentreren op een van de drie gebieden:

 • Management: het ontwikkelen van organisatorische, financiële en operationele aanpak van de kwaliteit en efficiëntie van de gezondheidszorg te verbeteren
 • Informatica: bescherming en de gezondheid van leverage informatie om de kwaliteit van de patiëntenzorg te verbeteren, en het gebruik van de nieuwste ontwikkelingen in de informatietechnologie tot een betere point-of-care ondersteuning aan de zorgaanbieders
 • Empirische studies: het gebruik van gegevens en beste bewijs om nieuwe methoden te evalueren om de levering van de gezondheidszorg te verbeteren

Keuzevakken maken het voor u mogelijk om specialistische kennis die direct relevant is voor je scriptie onderzoek te krijgen. Ons programma biedt tientallen van deze cursussen door de Universiteit van Ottawa en Carleton University, en groepeert ze op basis van zeven thema's:

 • Kwaliteit van zorg
 • organisaties in de gezondheidszorg
 • diensten en gezondheidsbeleid
 • Gezondheid informatica en technologie
 • Volksgezondheid en gezondheidsbevordering
 • Klinische besluitvorming en ondersteuning
 • Gezondheidssystemen analyse en optimalisatie

Gain hands-on ervaring terwijl u werkt op uw scriptie

U moet een duidelijk omschreven onderzoeksvoorstel naar de leescommissie voor het einde van je tweede semester in te dienen. Zodra uw voorstel wordt goedgekeurd, begin je werken aan je scriptie onder de supervisie van de faculteit toezichthouders die deskundig zijn op uw vakgebied.

Op hetzelfde moment, kom je in aanmerking om te beginnen met uw Health Systems Research Stage bij een van onze partnerorganisaties. Een onderscheidend kenmerk van ons programma, de Health Systems Research Stage kunt u niet alleen om proefschrift onderzoek te doen in een echte medische setting, maar ook deelnemen aan onderzoeksprojecten uitgevoerd door vooraanstaande onderzoekers die werken in uw gastorganisatie.

Strenge opleiding en aantrekkelijke opties. Haal het beste van beide werelden. Kies de Telfer Master of Science in Health Systems.

Volg een logische volgorde

De meeste studenten voltooien de Telfer Master of Science in Health Systems in 18 maanden:

 • U wijden uw eerste twee semesters aan de voltooiing van de kern en keuzevakken, en het werken aan je scriptie voorstel.
 • U moet uw scriptie voorstel aan de leescommissie voor goedkeuring door het einde van de tweede semester.
 • Your Health Systems Research Stage treedt enig moment na je scriptie voorstel wordt goedgekeurd.
 • U wordt verwacht om door te gaan het onderzoek naar je scriptie tijdens de stage en de scriptie daarna te verdedigen.
2

Ervaar een waardevol Research Internship

Alleen sterke onderzoeksteams kunnen echt origineel onderzoeksresultaten te produceren. Evidence-based oplossingen die de macht om een ​​revolutie gezondheidszorg, gezondheid-systemen onderzoekers werken nauw samen met managers, professionals en aanbieders in de hele gezondheidszorg, alsook met de ontwikkeling van zijn patiënten-de mensen die de aandacht van de gezondheidszorg en gezondheid- systemen voor onderzoek.

Gain hands-on onderzoek training

Dat is waar de Health Systems Research Stage komt. Een opvallend kenmerk van de Meester van de Telfer School of Science in Health Systems, de stage plekken waar je voor een semester in een top onderzoeksintensieve instelling, zodat u om te leren van vooraanstaande Canadese onderzoekers hoe de gezondheidszorg-systemen voor onderzoek wordt uitgevoerd en hoe baanbrekend onderzoek resultaten zijn vertaald naar de praktijk.

Hier zijn enkele voorbeelden van de deelnemende zorginstellingen waar onze studenten hun stage hebben afgerond:

 • De Hospital for Sick Children
 • De Ottawa Hospital Research Institute
 • British Columbia Women's Hospital en Health Centre, Kraamzorg Research Group
 • Health Canada, First Nations en Inuit gezondheid Branch, Bureau van de communautaire Geneeskunde
 • De Ottawa Heart Institute
 • Canadian International Development Agency

Uw leidinggevende zal helpen bij het vinden van de beste stage om u te helpen de vaardigheden en kennis die nodig is om een ​​volleerd gezondheidszorg-systemen onderzoeker te worden krijgen.

Contact maken met onderzoeksleiders

Uw stage zal het mogelijk maken voor u om deel te nemen aan onderzoeksprojecten, idealiter positionering u om uw onderzoek vaardigheden aan te scherpen en te verdiepen van uw kennis van de gezondheidszorg. Je stage is ook een perfecte gelegenheid voor u om uw scriptie onderzoek te bevorderen en te profiteren van de deskundigheid van de toonaangevende gezondheidszorg-systemen onderzoekers.

Gain hands-on onderzoek training. Contact maken met onderzoeksleiders. Kies de Telfer Master of Science in Health Systems graad.

1

Toelatingscriteria

 • Vierjarige bachelor (cum laude) afgestudeerd in Management (B.Com), gezondheidswetenschappen, life sciences, geneeskunde, verpleegkunde, informatica, economie, sociale wetenschappen, techniek, wiskunde of een gerelateerd veld, of het equivalent daarvan;
 • Minimum B + (75%) cumulatief Grade Point Average (CGPA);
 • 6 studiepunten van de analyse cursussen op het niveau van bachelor in kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethoden, micro- en macro-economie, calculus, kansrekening en statistiek, lineaire algebra, en informatietechnologie;
 • Let op: studenten ontbreekt achtergrond in de kwantitatieve analyse kan worden gevraagd om voorwaarde cursus te voltooien als voorwaarde voor toelating.
 • Het bereiken van een concurrerende score in de Graduate Management Admission Test (GMAT). De GRE-test ook geaccepteerd;
 • Kennis van het Engels;
 • Een interview met de toelatingscommissie kan noodzakelijk zijn.

Deadline:

 • Internationaal: 15 januari
 • Canada en de VS: 1 maart

toelatingstoetsen

GMAT & GRE

De MSc in Health Systems in het Engels aangeboden vereist één van de volgende twee toelatingstoetsen:

 • Graduate Management Admission Test (GMAT): een minimale totale score van de 50e percentiel en ten minste de 45e percentiel op elk van de drie afzonderlijke componenten. De gemiddelde score was 680 in 2010.
 • Graduate Record Examens ® (GRE®): studenten moeten streven naar ten minste de 50e percentiel op elk van de afzonderlijke componenten. NB GRE Subject Tests worden niet geaccepteerd.

taal Eisen

Kandidaten van toepassing zijn op het Engels MSc moeten indienen één van de volgende aan de Faculty of Graduate Studies en Postdoctoraal om hun Engels taalvaardigheid te bevestigen (de testscores kan niet meer dan twee jaar met ingang van 1 september van het jaar van de potentiële binnenkomst in het programma) :

 • Het bewijs van voltooiing in de afgelopen vijf jaar, van een eerdere opleiding in een Engels taal universiteit.
 • Het bewijs van de recente langdurige verblijf en de uitoefening van een beroep in een Engels sprekende
 • land (normaal ten minste vier jaar in de afgelopen zes jaar)
 • Een score van ten minste 100 (Internet-based) of 250 (computer-based) van de Test van het Engels als vreemde taal (TOEFL)
 • Een score van ten minste 7 in ten minste drie van de vier Academisch Internationaal Engels Language Testing System (IELTS) testen (lezen, luisteren, schrijven, spreken) en ten minste 6 in de vierde. De Algemene Opleiding IELTS test wordt niet geaccepteerd.
 • Een score van ten minste 14 op de CANTEST, beheerd door de Universiteit van Ottawa, met
 • geen individuele test score onder 4,0, samen met een score van 4,5 op de mondelinge onderdeel van de test.
 • Een score van ten minste 68 op het Pearson Test van het Engels (Academic) (PTE Academic)

Met betrekking tot scores te testen, kunnen ze niet meer dan twee jaar met ingang van 1 september van het jaar van de potentiële toetreding tot de MSc zijn.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The world is changing. And so is the world of business. At the Telfer School of Management at the University of Ottawa, we’ve understood that what matters goes beyond what you can count. We strive to ... Lees meer

The world is changing. And so is the world of business. At the Telfer School of Management at the University of Ottawa, we’ve understood that what matters goes beyond what you can count. We strive to maintain a network of high-quality connections - and what matters to us is to put you at the centre of everything. Lees Minder