Master slimme gezondheidszorg

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Verdeeld in twee delen:

Intensieve training: 36,00 ECTS

Werkpraktijken + Final Master: 24.00 ECTS.

Presencial intensieve training (9 januari - 7 april)

  • Het kennen van de discipline van de medische informatica.
  • Ken de organisatie en zorgprocessen: gezondheidszorg, besluitvorming uitdagingen.
  • Het ontwikkelen van oplossingen voor reële behoeften in de gezondheidszorg te voldoen.
  • Leiden en deel te nemen aan de ontwikkeling, implementatie en beheer van producten en diensten Smart Healthcare.
  • Het kennen van de marktstructuur ICT for Health: Het leren om de belangrijkste behoeften en zakelijke kansen te identificeren. Het ontwerpen van business modellen Smart Healthcare.

CASE studies en projecten in bedrijven of onderzoekscentra:

Dit deel zal passen bij de behoefte van de student.

Het is gebruikelijk na de training blok, maar, gezien de intensieve en verbogen in het ontwerp van de meester karakter, kan vóór plaatsvinden, tijdens of na dit blok.

De Master werd opgericht met het oog op het behoud van een sterke band met de professionele realiteit van de sector en brengt studenten aan de eisen met betrekking tot de gezondheidssector.

Voor deze echte case studies zullen worden uitgevoerd in een bedrijf of bedrijfstak onderzoekscentrum. Deze case studies kunnen dienen als een as voor de verdere uitvoering van de werkzaamheden te beheersen.

De evaluatie zal worden gebaseerd op de verslagen van (het bedrijf of de samenwerkende instelling) externe fixator met de presentatie van het verslag van het verrichte werk, de waardering van de overname van de bevoegdheden bedoeld.

MASTERS FINAL WORK-face of op afstand.

Het laatste project is de uitvoering van een innovatief project, waarin zij van toepassing zijn en de opgedane kennis te ontwikkelen. Het zal worden gehouden met regelmatige tutorizaciones in persoon of op afstand.

De presentatie van het eindwerk kunnen ook in persoon of via videoconferentie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We educate technologists capable of tackling the new challenges posed by health management by harnessing the full potential of Information and Communication Technologies.

We educate technologists capable of tackling the new challenges posed by health management by harnessing the full potential of Information and Communication Technologies. Lees Minder