De cursus

De MSc in Microbiële Biotechnologie biedt studenten de mogelijkheid om specialistische kennis te ontwikkelen die put uit de expertise in Biotechnologie en Microbiologie die van toepassing is op vele industriële en milieusectoren. Micro-organismen zijn de werkpaarden van veel industriële processen en studenten die studeren voor de MSc Microbiële Biotechnologie kunnen deze grondig begrijpen op een compleet organisme en op moleculair niveau.

De inhoud van het curriculum is onderzoeksgericht en in het bijzonder zullen de studenten een periode van onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek ondernemen, in overeenstemming met het project 'Student as Producer' van de universiteit.

De MSc Microbiële Biotechnologie heeft tot doel de afgestudeerden uit te rusten met de nodige theoretische kennis, praktische, onderzoeks-, professionele en overdraagbare vaardigheden om hen in staat te stellen verdere postdoctorale opleiding (dat wil zeggen op doctoraatsniveau) en / of werk binnen academisch onderzoek en in industriële, commerciële, overheids- en milieu-instellingen.

De opleiding legt een grote nadruk op het verbeteren van de intellectuele, professionele en onderzoeksvaardigheden, inclusief communicatie, onafhankelijk leren, kritische analyse en denken, probleemoplossen, project- en tijdbeheer, schrijven van rapporten, teamwerk, ethiek, gezondheid en veiligheid, intellectuele eigendom , informatietechnologie en loopbaanbeheer.

Hoe je bestudeert

Het programma omvat een combinatie van lezingen, workshops, practica, IT-lessen, seminars, groepslessen op probleembasis, onafhankelijke leer- en onderzoeksprojecten. Het programma zal ook de nadruk leggen op de ontwikkeling van professionele en onderzoeksvaardigheden, die de inzetbaarheid kunnen vergroten.

Term 1 bevat inleidende modules en is bedoeld om studenten te voorzien van kerntheoretische kennis over actuele biotechnologische onderwerpen en praktische training over moleculaire biologische technieken die worden gebruikt in de moderne biotechnologie.

modules:

 • Inleiding tot de biotechnologie (optie)
 • Huidige onderwerpen in de biotechnologie (optie)
 • Molecular Microbiology (Core)
 • The Microbial World (Core)
 • Beroeps- en onderzoeksvaardigheden in de biotechnologie A (kern)

Term 2 lijkt specialismen te bieden in de toepassing van microbiële biotechnologie. Het is ook bedoeld om praktische vaardigheden te verbeteren met een focus op fermentatietechnologieën.

modules:

 • Infectie en controle (Core)
 • Industriële en ecologische biotechnologie (optie)
 • Industriële en milieu-microbiologie (optie)
 • Fermentation Biotechnology (Core)
 • Beroeps- en onderzoeksvaardigheden in biotechnologie B (kern)

Tijdens de zomer gaan studenten over naar een onafhankelijk onderzoeksproject binnen een discipline die verband houdt met biotechnologie en / of microbiologie.

Hoe je wordt beoordeeld

Beoordeling gedurende het hele programma zal worden via een reeks cursussen oefeningen. De aard van de cursussen zal aanzienlijk variëren in de stijl van oefenen om een ​​breed scala aan vaardigheden te ontwikkelen en te testen. Deze oefeningen omvatten laboratoriumoefeningen en -rapporten, probleemgestuurde leeroefeningen, literatuuroverzichten, poster- en mondelinge presentaties, projectverslagen en voorbereiding van het voorstel. Elementen van sommige van deze beoordelingen zullen zowel individueel als groepsgericht zijn, terwijl andere uitsluitend gebaseerd zijn op individueel werk.

Beoordeling door middel van cursussen is ontworpen om de verworven kennis en vaardigheden verstrekt door het programma in plaats van via individuele modules volledig te verkennen.

Beoordeling Feedback

Het beleid van de University of Lincoln over evaluatiefeedback is erop gericht ervoor te zorgen dat academici je in-course evaluaties snel aan je teruggeven - meestal binnen 15 werkdagen na de inzenddatum.

Toelatingseisen

Een minimum 2: 2 graad in een verwante discipline.

Internationale studenten hebben de Engelse taal op IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent.

Opleiding te volgen in:
 • Engels
University of Lincoln

Zie 2 andere vakken van University of Lincoln »

Laatst bijgewerkt op Mei 4, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2020
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
15,700 GBP
Internationaal | Home / EU: £ 8,670
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet

aug 2020