Master in farmaceutica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wat is Master in farmaceutica

De meester in farmaceutica

Bij EADA leer je kwalitatieve en kwantitatieve vaardigheden die een meerwaarde bieden voor je profiel in de branche. De lessen zijn klein en divers en de deelnemers leren van ervaren docenten met behulp van de case study-methode.

De kerncursussen vinden plaats in het eerste en tweede trimester, met de mogelijkheid om te ontdekken waar uw interesse ligt tijdens de professionele concentraties die worden aangeboden in het derde trimester: Farmaceutische producten, Consumer Healthcare, Biotechnology, Medical Devices en eHealth.

De cursussen op onze Barcelona City Center Campus worden gecombineerd met leiderschapsmodules op onze Residential Training Campus. Tijdens deze modules ontwikkel je de kritische denkvaardigheden en leiderschapskwaliteiten die je een aanwinst voor elke organisatie in de industrie maken.

Belangrijkste feiten

Geniet van de levensstijl van Barcelona

Als enige top-business school in het centrum van Barcelona, is EADA waar je wilt zijn. Wij bieden een unieke leeromgeving, met de drukte van een van de mooiste steden in Europa die wacht om ontdekt te worden op slechts een steenworp afstand.

10 MINUTEN PER VOET NAAR PLAZA DE CATALUÑA

15 MINUTEN MET DE FIETS NAAR HET STRAND

Handen vies maken

Onze praktische methodiek betekent dat je niet passief aantekeningen maakt terwijl docenten steeds maar doorgaan. Je neemt actief deel aan boeiende discussies in de klas, deelt je inzichten en debatteert over innovatieve oplossingen voor echte duurzame bedrijfsproblemen - alles onder begeleiding van onze deskundige faculteit.

100% FACULTEIT MET ERVARING

80 CASESTUDIES PER JAAR

Opvallen

Bij EADA u op door alleen uzelf te zijn. Kleine klasgroottes en individuele opvolging maken optimaal gebruik van uw unieke potentieel. Gezamenlijke activiteiten met andere programma's stellen u in staat om te integreren in de grotere EADA gemeenschap zonder die persoonlijke aanraking te verliezen.

25-30 DEELNEMERS PER KLASSE

300 MASTER PEERS VOOR NETWERK

Ontwikkel de leider in jou

Iedereen kan een baas zijn, maar het kost bloed en zweet om een echte leider te worden. Ons intensieve leiderschapsontwikkelingsprogramma neemt je mee van de reflectiefase tot en met de implementatie, en bereidt je voor op een zelfbewuste, effectieve leider van verandering.

14-HECTARE RESIDENTIËLE CAMPUS VOOR OPLEIDING

4 LEIDERSCHAPSMODULES

Internationaliseer je profiel

Er is geen betere voorbereiding op uw toekomstige carrière dan een jaar doorbrengen bij EADA , met multiculturele, multidisciplinaire teams die analyseren hoe duurzame bedrijfsmodellen kunnen worden gemaakt door middel van innovatie. Uw mondiale perspectief kan hier beginnen, maar dit is nog maar het begin.

85 NATIONALITEITEN VERTEGENWOORDIGD

70% INTERNATIONALE FACULTEIT

Hack je droomcarrière

Met een curriculum gericht op de industrie en regelmatige netwerk- en wervingsmogelijkheden, zijn onze grads uniek voorbereid op wat ons te wachten staat.

350 PARTNERBEDRIJVEN

120.000 ALUMNI-CONTACTEN OVER DE HELE WERELD

Programmastructuur

FASE 1 - 1e trimester (sept. - december)

Oriëntatiemodule

 • Voorbehandeling: financiële staten, statistieken en economie
 • Voorbehandeling: Career Services
 • Case-methode
 • Spaanse cursus voor beginners (optioneel)

Collbató residentiële trainingscampus

 • Zelfbesturende stichtingen
 • Leidende individuen

Barcelona City Centre Campus

 • Zakelijk financieel management
 • Geneesmiddelontdekking
 • Financiën
 • Regeringszaken
 • Gezondheidseconomie
 • Waardecreatie in de gezondheidszorg

FASE 2 - 2e trimester (januari - maart)

Collbató residentiële trainingscampus

 • Leidende individuen

Barcelona City Centre Campus

 • industrieel
 • Markt toegang
 • afzet
 • pricing
 • Regulatory Affairs
 • Bevoorradingsketen

Internationale week

Onderhandelingsweek

Internationale zakenreis

FASE 3 - 3e trimester (april - juni)

Collbató residentiële trainingscampus

 • Belangrijke verandering

Barcelona City Centre Campus

Professionele concentraties

 • farmaceutisch
 • Consumer Healthcare
 • biotechnologie
 • Medische apparaten
 • eHealth

Deelnemers nemen alle professionele concentratiecursussen.

Laatste project

Tutorials het hele jaar door, presentatie tussen juni en september

FASE 4 - 4e trimester (sept. - december)

Uitwisselingsprogramma (optioneel)

Een uitwisseling op de lange termijn met 30 partnerscholen over de hele wereld. Double degree-optie van Aston Business School (VK), EDHEC (Frankrijk), EBS (Duitsland) en HHL (Duitsland).

Studenten die zich aanmelden om deel te nemen aan het uitwisselingsprogramma moeten het toelatingsproces (in sommige gevallen inclusief GMAT, TOEFL, enz.) Voltooien met de deelnemende school.

Toelatingsrondes (academiejaar 2019-2020)


109345_ScreenShot2019-01-30at3.43.57PM.png

De EADA MBA heeft verschillende toelatingsrondes en we raden aan om de aanvraag zo snel mogelijk in te dienen, zodra uw aanvraagpakket is voltooid. U moet het online aanvraagformulier invullen, alle vereiste documenten uploaden, de toelatingsproef en het sollicitatiegesprek voltooien vóór de onderstaande termijnen om in aanmerking te komen voor een toelatingsronde.

We raden aan om uw aanvraagpakket 2 weken voor de deadline voor de toelating af te ronden op het online-toelatingsplatform om ervoor te zorgen dat u voldoende tijd heeft om het interview en de toelatingsproef af te ronden.

Vroegtijdig toe te passen zorgt ervoor dat kandidaten ruim de tijd hebben om het visumproces af te ronden, evenals eventuele extra taalwerk vereist. Voor kandidaten die geïnteresseerd zijn in beurzen, raden we ten zeerste aan om de eerste of tweede toelatingsronde aan te vragen.

Na de laatste deadline voor de toelatingronde, zal EADA een rollend toelatingsbeleid hebben en alle resterende plaatsen worden ingevuld op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Vul het aanvraagformulier in dat op deze pagina wordt weergegeven, zodat we u kunnen informeren over de details van het toelatingsproces voor dit programma.

Laatst bijgewerkt op jan 2019

Over de school

As the only top-ranked, accredited business school in the Barcelona city centre, EADA has over 60 years of experience providing business training programmes. We are committed to a practical approach g ... Lees meer

As the only top-ranked, accredited business school in the Barcelona city centre, EADA has over 60 years of experience providing business training programmes. We are committed to a practical approach geared to applying knowledge to the real day-to-day company world. Lees Minder