Leid met mededogen. Beheer met zorg.
Saint Mary's University of Minnesota helpt je om met vertrouwen te leiden om je doelen op het gebied van gezondheid en menselijke services te bereiken.

Management op hoog niveau en banen voor beheerders wachten om te worden ingevuld in de snelgroeiende gezondheids- en dienstensector. Met de vaardigheden die je opdoet in het online programma voor Master of Arts in Health and Human Services Administration van Saint Mary's University of Minnesota, sta je klaar om een ​​bevredigende en lonende leiderschapscarrière na te streven met het inkomen en de kansen die je verdient.

Krijg deze essentiële vaardigheden in het online programma voor Master Administration in Health and Human Services Administration, met optionele specialisaties in human services of gezondheidszorgadministratie:

  • Ontwikkel sterk leiderschap en managementvaardigheden om kwaliteit en duurzaamheid te bevorderen in verschillende instellingen voor gezondheidszorg en menselijke diensten.
  • Begrijp effectief personeelsbeleid om prestaties te maximaliseren en kwaliteitszorg te garanderen.
  • De verscheidenheid aan voorschriften en beleidsmaatregelen begrijpen, aangezien deze van invloed zijn op de kwaliteit en betaalbaarheid van zorg.
  • Financieel management om uw organisatie voor gezondheid en menselijke services succesvol en gezond te houden in snel veranderende tijden.
  • Optie om voor te bereiden voor licentiestatus als beheerder voor langdurige zorg in Minnesota.
Als je meer wilt weten over de online opleiding Master of Arts in Gezondheid en Human Services Administration van Saint Mary, vul dan het formulier in om meer informatie aan te vragen.
Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 2 andere vakken van Saint Mary's University of Minnesota Online »

Deze cursus is Online
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen