Master of Health Administration (MHA)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit 100% online programma bereidt zorgprofessionals voor om innovatieve leiders en probleemoplossers in de gezondheidszorg te worden. Door de theorie met het praktische te vermengen, biedt de cursus de studenten de holistische kennis die nodig is om over te schakelen naar een loopbaan die de zorgadministratiesystemen verbeteren en beïnvloeden.

 • Voorzitter: Letha Williams, Ph.D.
 • Credits: 36
 • Kosten / credit: $ 638
 • Totale kosten: $ 22.968
 • Lengte: gemiddeld 2 jaar (max. 5 jaar)

Overzicht

De Master of Health Administration graad aan de AT Still University bereidt afgestudeerden voor om ervaren professionals in de gezondheidszorg te worden. De focus van deze Master of Health Administration graad is het creëren van elite leiders die zijn voorbereid en gedreven om een ​​verschil te maken en de toekomst van de gezondheidszorg te leiden. Dit 100 procent online Master of Health Administration-programma integreert webgebaseerde instructie, gerichte lezingen, e-mail en chatroom-interacties tussen studenten en docenten. Studenten in de Master of Health Administration-opleiding worden gegeven door deskundige en hooggekwalificeerde professionals in de gezondheidszorgfaculteit en de gezondheidszorgsector.

Het masterdiploma van de gezondheidsadministratie wordt aangeboden via ATSU's College of Graduate Health Studies (CGHS) en omvat 12 cursussen voor gezondheidszorgbeheer, in totaal 48 credit-uren. Alle klassenwerk voor dit masterprogramma voor gezondheidsadministratie is volledig online, zonder enige residentiële vereiste.

Studenten in de Master of Health Administration-opleiding voltooien 10 vereiste vakken, waaronder een sluitertijdproject, en twee keuzevakken, gekozen door de student uit verwante cursussen aangeboden door ATSU's College of Graduate Health Studies.

In het capstone-project passen studenten de theorieën en kennis die is opgedaan binnen het programma Master of Health Administration toe om een ​​real-world oplossing te ontwikkelen voor een probleem dat zich concentreert op de complexiteit van systemen voor zorgverlening, allianties opbouwt binnen en buiten de gezondheidszorg, en strategische besluitvorming.

Faculteit

De Master of Health Administration graad online programma biedt een uitdagende, interdisciplinaire educatieve ervaring die intellectuele en professionele vooruitgang voor studenten van de gezondheidsadministratie mastergraad mogelijk maakt. ATSU College of Graduate Health Studies (CGHS) faculteit en personeel zijn toegewijd aan uw succes, en uitgebreide studentendiensten zijn beschikbaar, waaronder advisering, tutoring en technische ondersteuning.

De instructeurs van het College of Graduate Health Studies van ATSU hebben verschillende academische en werkende achtergronden op het gebied van management en gezondheidszorg, en 85 procent heeft een doctorsgraad. Hun academische interessegebieden zijn gezondheidszorgrecht, de economische aspecten van medische zorg, organisatietheorie en het effect ervan in de gezondheidsindustrie, gezondheidsbeleid, de financiering van gezondheidszorg, effectiviteit / kosten-batenanalyse in de gezondheidszorg, gezondheidsinformatiesystemen, kwantitatieve methoden en managementwetenschap.

Stoel

Dr. Williams heeft meer dan een decennium ervaring in het hoger onderwijs in zowel onderwijs als administratieve functies. Ze begon in 2010 bij ATSU als adjunct-faculteit, werd later dat jaar een fulltime universitair hoofddocent en werd in 2012 voorzitter van de MHA- en MPH-programma's. Haar professionele ervaring omvat meer dan 30 jaar leiderschapsposities in zorgorganisaties, waaronder de Amerikaanse Rode Kruis, maar ook ziekenhuizen, faciliteiten voor langdurige zorg en een thuisverzorgingskantoor. Haar expertise ligt in de ontwikkeling van marktstrategieën, organisatorische veranderingen en crisisbeheersing, teambuilding en ontwikkeling van leiderschap. Dr. Williams heeft zich sterk gemaakt voor veel op groei gerichte strategische plannen en marketingprogramma's, ontwikkelde en leidde bekroonde teams en coachte supervisors, peers en studenten die momenteel een positieve bijdrage leveren aan hun organisaties en disciplines.

Dr. Williams heeft een Ph.D. in Organisatie en Management met een specialisatie in Leiderschap en handhaaft een onderzoeksinteresse in leiderschapsethiek. Ze heeft ook een masterdiploma in openbaar bestuur met een nadruk op de gezondheidszorg aan de universiteit van Michigan en een bachelordiploma in journalistiek aan de Oakland University. Ze bekleedde eerder benoemingen als afdelingsvoorzitter voor de versnelde zakelijke programma's aan het Baker College, en adjunct-professor aan de universiteit van Davenport en Trident University International.

leerplan

ATSU's College of Graduate Health Studies biedt brede training, geïntegreerde online instructie, gerichte lezingen, e-mail en chatroom interacties. Het missie-gestuurde, op context gebaseerde curriculumontwerp van de universiteit beoordeelt het leren van studenten door middel van authentieke, ingebedde beoordelingen.

De Master of Health Administration degree online programma bereidt studenten voor op leiderschap in de gezondheidszorg. Afgestudeerden verdienen hun online master in gezondheidsbeheer en gaan een snelgroeiend segment van de Amerikaanse arbeidsmarkt binnen. Het Amerikaanse ministerie van arbeid voorspelt dat de werkgelegenheid van managers in medische en gezondheidsdiensten naar verwachting met 22 procent zal groeien tussen 2010 en 2020. De online Master of Health Administration integreert webgebaseerde instructie, gerichte lezingen, e-mail en chatroom-interacties tussen studenten en faculteit.

Academische aandachtsgebieden zijn onder meer:

 • Zorgwetgeving
 • Economie van medische zorg
 • Organisatietheorie en het effect ervan op de gezondheidsindustrie
 • Gezondheidsbeleid
 • Financiering van de gezondheidszorg
 • Effectiviteit / kosten-batenanalyse in de gezondheidszorg
 • Gezondheidsinformatiesystemen
 • Kwantitatieve methoden
 • Bestuurswetenschappen

Lees meer over het curriculum en de cursusopties op onze website.

Toelatingseisen

Doctor of Health Administration studenten worden geselecteerd door een toelatingscommissie die de algehele kwaliteiten van de kandidaat in overweging neemt door middel van de inhoud van de aanvraag, academisch verslag, eerdere ervaring en persoonlijke motivatie.

De aanvragers moeten een officieel transcript indienen bij de instelling die in aanmerking komt voor de graad die het volgende behaalt:

 • Een geaccrediteerde bachelordiploma van een universiteit erkend door de Raad voor Hoger Onderwijs Accreditatie.
  • Kandidaten die zijn afgestudeerd aan een universiteit buiten de Verenigde Staten, moeten mogelijk een graad-equivalentie-evaluatie verstrekken.
 • Minimaal Cumulatief Grade Point Average van 2,5 (op een schaal van 4,0) bij de kwalificerende graadinstelling.

Voor studenten die gebruik maken van VA-voordelen, zijn transcripties voor alle bijgewoonde instellingen vereist.

Kandidaten die zijn afgestudeerd aan een universiteit buiten de Verenigde Staten, moeten mogelijk een graad-equivalentie-evaluatie verstrekken.

Als Engels NIET de eerste taal is, moet je aantonen dat je in het Engels bent als je je aanmeldt bij het ATEFL-examen van AT Still University College of Graduate Health Studies.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

A.T. Still University (ATSU) is the founding institution of osteopathic healthcare, established in 1892 by Andrew Taylor Still. As a leading health sciences university, ATSU is comprised of two campus ... Lees meer

A.T. Still University (ATSU) is the founding institution of osteopathic healthcare, established in 1892 by Andrew Taylor Still. As a leading health sciences university, ATSU is comprised of two campuses (Kirksville, Mo., and Mesa, Ariz.) on more than 200 acres with six prestigious schools. Learning environments include residential and online healthcare related graduate degrees as well as community-based partnerships worldwide. ATSU has more than 700 employees dedicated to its not-for-profit mission and an average annual enrollment of over 3,100 students from 35 countries. Lees Minder