Master of Nursing (Graduate Entry)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze cursus is een masterprogramma voor afgestudeerden voor aanvragers met een bachelordiploma in elke discipline, met een sterke focus op de klinische praktijk en onderzoek dat leidt tot registratie bij de NMBA.

Het programma biedt ervaringsgerichte en authentieke leermogelijkheden, aangevuld met theoretische componenten, om ervoor te zorgen dat afgestudeerden klaar zijn voor de industrie bij binnenkomst in de praktijk.

Cursusinvoer

Academische toelatingsvoorwaarden (Band 6)

De volgende cursusspecifieke toelatingsvoorwaarden zijn verplicht en moeten door alle aanvragers worden vervuld. Deze vereisten zijn een aanvulling op of vervangen de minimumvereisten die zijn uiteengezet in het onderstaande gedeelte Academische toelatingseisen.

Alle aanvragers moeten een bachelordiploma of masterdiploma hebben op elk gebied met een cursusgewogen gemiddeld cijfer van ten minste 60%, of gelijkwaardig zoals erkend door de universiteit. Aanvragers moeten ook een eenheid op tertiair niveau in de menselijke biologie hebben (studenten die niet aan deze vereiste voldoen, moeten een voorbereidingsprogramma voor gezondheidswetenschappen volgen aan ECU).

Toekomstige aanvragers moeten een curriculum vitae en een persoonlijke verklaring indienen als onderdeel van hun aanvraag.

Het voldoen aan de bovenstaande vereisten is geen garantie voor selectie en in rangschikkingsaanvragen kan voorafgaand aan academische prestaties en werkervaring worden overwogen.

Aan de academische toelatingsvoorwaarden (band 6) kan worden voldaan door het voltooien van een van de volgende:

 • Bachelordiploma; of
 • Gelijkwaardig voorafgaand leren, inclusief ten minste vijf jaar relevante professionele ervaring.

Engelse taalvereisten (Band 5)

Naast het voldoen aan de minimale Engelse standaardvereisten van de ECU voor deze cursus, moeten alle aanvragers ook Engelse taalvaardigheid aantonen zoals gespecificeerd in de Nursing and Midwifery Board of Australia (NMBA) Engelse taalvaardigheidsregistratiestandaard.

Deze vereisten zijn als volgt:

 • IELTS Academic met een minimale totaalscore van 7,0 en een minimumscore van 7,0 in elk van de vier componenten (luisteren, lezen, schrijven en spreken), of
 • Occupational English Test (OET) met een minimumscore van B in elk van de vier componenten (luisteren, lezen, schrijven en spreken), of
 • Pearson English Test (PTE) Academic met een minimale totaalscore van 65 en een minimumscore van 65 op elk van de vier communicatieve vaardigheden (luisteren, lezen, schrijven en spreken), of
 • TOEFL iBT met een minimale totaalscore van 94 en de volgende minimumscore in elk onderdeel van de test:
  • 24 om te luisteren
  • 24 om te lezen,
  • 27 voor schrijven, en
  • 23 voor spreken, of
 • Voltooiing van ten minste zes jaar basis- en secundair onderwijs dat uitsluitend in het Engels wordt gegeven en beoordeeld in een erkend land zoals gedefinieerd door de NMBA (inclusief ten minste 2 jaar tussen de jaren 7 en 12) met een ondersteunende schriftelijke verklaring om te bevestigen dat uw primaire taal is Engels, of
 • Voltooiing van ten minste 5 jaar voltijds equivalent continu gecombineerd secundair en / of tertiair en / of beroepsonderwijs gegeven en beoordeeld in een erkend land zoals gedefinieerd door de NMBA (in de afgelopen 7 jaar). De vijf jaar is exclusief de voorgestelde ECU-studie.

Opmerking: Engelse tests moeten binnen 2 jaar na de voorgestelde aanvangsdatum van de cursus zijn voltooid en er kunnen aanvullende vereisten van toepassing zijn met betrekking tot een acceptabel aantal testvergaderingen en gecombineerde scores voor testvergaderingen.

Aan de minimale Engelse standaardvereisten van ECU voor deze cursus kan worden voldaan met een van de volgende:

 • Bachelor diploma uit een goedgekeurd land;
 • Met succes 0,375 EFTSL studie afgerond op postdoctoraal niveau of hoger bij een Australische aanbieder van hoger onderwijs (of gelijkwaardig); of
 • Waar aanvaard, gelijkwaardig voorafgaand leren, inclusief ten minste vijf jaar relevante professionele ervaring.

Hush Naidoo / Unsplash

cursus details

Beschikbaarheid van semesters

Semester 1: Studeer voltijds aan Joondalup

Cursusstructuur

Jaar 1 - Semester 1

Eenheidscode Eenheidstitel Kredietpunten
NSC6101 Biowetenschappen verpleegkunde 1 20
NPP6101 Gezondheidspraktijk voor volwassenen 1 20
NNI5104 Gezondheidsproblemen in de gerontologie 20

Jaar 1 - Semester 2

Eenheidscode Eenheidstitel Kredietpunten
NSC6102 Biowetenschappen verpleegkunde 2 20
MNP6101 Evidence-based praktijk en onderzoeksontwerp 20
NPP6102 Gezondheidspraktijk voor volwassenen 2 20

Jaar 2 - Semester 1

Eenheidscode Eenheidstitel Kredietpunten
NPP6103 Geestelijke gezondheidspraktijk 20
NCS6100 Verpleegkundige culturele studies 20
MNP6107 Verpleegkundig onderzoeksproject 20

Jaar 2 - Semester 2

Eenheidscode Eenheidstitel Kredietpunten
NPP6104 Verpleegpraktijk voor kinderen, adolescenten en gezinnen 20
NPP6105 Verpleegpraktijk Capstone 20
Keuzeruimte x1 20

Aanbevolen keuzevakken

Eenheidscode Eenheidstitel Kredietpunten
NST6101 Lesgeven en leren in de klinische omgeving 20
NUR6121 Palliatieve zorgverpleging 20
CLM6100 Klinisch leiderschap en management 20
NUR6117 De verslechterende patiënt 20

Cursus leerresultaten

 • Communicatie- en samenwerkingsvaardigheden toepassen en modelleren om innovatieve bijdragen aan de beroepspraktijk te analyseren en te ontwerpen.
 • Pas cognitieve, technische en creatieve vaardigheden toe om complexe ideeën, concepten en theorieën te onderzoeken, evalueren en synthetiseren in authentieke situaties van verpleegkundigen.
 • Kritisch reflecteren op een complex geheel van gespecialiseerde verpleegkundige kennis, onderzoeksprincipes en methoden om de beheersing van de verpleegpraktijk aan te tonen.
 • Gebruik zelfmanagementvaardigheden op hoog niveau om een substantieel, op onderzoek gebaseerd project te initiëren, te plannen en uit te voeren.

Professionele erkenning

Geaccrediteerd door: Australian Nursing and Midwifery Accreditation Council (ANMAC)

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden zullen de vaardigheden, kennis en attributen tonen om met competentie en vertrouwen te functioneren in een gediplomeerde rol als verpleegkundige. Ze zullen verbeterde leiderschapsvaardigheden hebben om ervoor te zorgen dat ze in staat zijn tot klinische leiders en klaar zijn voor de industrie om te werken in een breed scala aan praktijkomgevingen binnen een dynamisch gezondheidszorgsysteem.

Mogelijke toekomstige functietitels

Geregistreerde verpleegster.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

At ECU we are guided by our values of integrity, respect, rational inquiry and personal excellence. Our focus on teaching and research is inspired by engagement and partnerships with those in the many ... Lees meer

At ECU we are guided by our values of integrity, respect, rational inquiry and personal excellence. Our focus on teaching and research is inspired by engagement and partnerships with those in the many communities we were established to serve. Lees Minder
Joondalup , Mount Lawley , Bunbury + 2 Meer Minder