Master of Physician Assistant Studies Program

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Ons 26-maanden durende programma zal u trainen om een ​​zeer bekwame medische professional te worden. Deze lonende carrière zal je toelaten om te werken in de opwindende wereld van de geneeskunde in een collaboratieve omgeving waar je een integraal onderdeel van het gezondheidszorgteam zult zijn. Door arts-assistent te worden, kun je anderen helpen en een positief verschil maken in je gemeenschap. Een nieuwe klas van 36 studenten begint elk jaar in juli.

Wat is een Physician Assistant?

 • Vergund om geneeskunde te beoefenen onder toezicht van een arts
 • Werk in verschillende klinische omgevingen, van eerstelijnszorg en medische specialismen tot de nood- en operatiekamer
 • Medisch behandelplan opstellen, diagnosticeren en ontwikkelen
 • Medicijnen voorschrijven en klinische procedures uitvoeren

Waarom een ​​Physician Assistant worden?

 • Gelegenheid om te werken in een spannend, gerespecteerd beroep
 • Een van de snelstgroeiende beroepen in de natie
 • Groot inkomenpotentieel

Waarom kiezen voor RMC?

 • Brede opleidingsmogelijkheden, variërend van landelijke eerstelijnszorg tot technisch uitdagende specialiteiten zoals cardiovasculaire chirurgie
 • Lage student-faculteit verhouding
 • Faculteit uitsluitend gewijd aan het PA-programma
 • Interactieve omgeving die een familiale sfeer bevordert
 • Nadruk op klinische vaardigheden door middel van workshops (verhouding student-faculteit voor workshops is 6: 1)
 • Vijf jaar PANCE eerste tijdstest Taker Gemiddeld slagingspercentage 98%

De Accreditation Review Commission on Education for the Physician Assistant (ARC-PA) heeft het door het Rocky Mountain College gesponsorde door het Rocky Mountain College gesponsorde Accreditation-Continued-statuut toegekend aan het Rocky Mountain College . Accreditatie-Vervolg is een accreditatiestatus die wordt verleend wanneer een momenteel geaccrediteerd programma in overeenstemming is met de ARC-PA- normen .

Accreditatie blijft van kracht tot het programma sluit of zich terugtrekt uit het accreditatieproces of totdat de accreditatie wordt ingetrokken wegens niet-naleving van de normen . De geschatte datum voor de volgende validatie herziening van het programma door de ARC-PA zal maart 2027. De herziening datum is afhankelijk van voortdurende naleving van de erkenningsvoorwaarden en de ARC-PA beleid.

Afgestudeerden van ARC-PA-geaccrediteerde PA-programma's komen in aanmerking om te zitten voor de PANCE (Physician Assistant National Certifying Examination) en krijgen een licentie om te oefenen. De PANCE is het instapexamen dat PA's moeten doorlopen om nationaal gecertificeerd te worden. Klik om onze 5-jarige PANCE-scores te zien.

Visie

Onze visie is om uit te blinken als een centrum van gezondheidszorgonderwijs dat is gericht op het leveren van medische diensten aan de achtergestelde en landelijke bevolking van deze interbergen.

Missie

De missie van het Rocky Mountain College Master of Physician Assistant Studies Program (MPAS) is het opleiden van eerstelijnszorgverleners die een combinatie van academische talenten van evidence-based medicine, klinische vaardigheden en professionaliteit belichamen, terwijl ze compassievolle gezondheidszorgdiensten verlenen, in het bijzonder aan die in landelijke en achtergestelde gebieden van deze regio. Onze afgestudeerden onderscheiden zich door een nadruk op patiëntveiligheid en kwaliteitsverbetering.

Goals

Het PA-programma is gericht op een hoogwaardige medische educatie-ervaring die je uitdaagt om:

 • Demonstreer essentiële medische kennis die geschikt is voor PA-professionals;
 • Demonstreer interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden die geschikt zijn voor PA-professionals;
 • Demonstreer de competenties in patiëntenzorg passend bij PA-professionals; en,
 • Demonstreer professioneel relevante kennis en gedrag

Het programma streeft ernaar zijn missie en doelen te bereiken. We erkennen onze verantwoordelijkheid jegens huidige en toekomstige studenten om feitelijk accuraat bewijs te tonen van het bereiken van programmadoelstellingen.

Belangrijke leerresultaten

Wanneer Rocky Mountain College arts-assistentstudenten afstuderen, zullen ze in staat zijn om:

 • Medische kennis
 • Interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden
 • Patiëntenzorg
 • Professionaliteit

Leerresultaten zijn rechtstreeks afgeleid van de PA-competenties die worden vermeld op: www.nccpa.net (PDF)

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Rocky Mountain College is a residential, comprehensive liberal arts college located beneath the sandstone “rim-rocks” in a park-like suburban neighborhood of Billings, Montana, the state’s largest and ... Lees meer

Rocky Mountain College is a residential, comprehensive liberal arts college located beneath the sandstone “rim-rocks” in a park-like suburban neighborhood of Billings, Montana, the state’s largest and most economically vibrant city. Rocky Mountain College is historically related to the United Church of Christ, the United Methodist Church, and the Presbyterian Church (USA) – denominations traditionally committed to the pursuit of knowledge, religious tolerance, and free inquiry and to such values as service, community, and character. Lees Minder