Onze Master of Public Health is een van de meest innovatieve volksgezondheidsprogramma's in de Verenigde Staten. Ons interdisciplinaire curriculum voorziet u van de vaardigheden en ervaring om uit te blinken in de gezondheidswerkers van de 21ste eeuw en stelt u in staat bij te dragen aan de zoektocht naar verbetering van de gezondheid van het publiek. Volksgezondheid is meer dan een baan - het is een roeping om het verschil te maken.

Help gezondere gemeenschappen te ontwikkelen

De missie van het Master of Public Health (MPH) -programma van de University of New Haven is om gezondheidswerkers voor te bereiden die ziekten voorkomen, de gezondheid bevorderen en het welzijn van het publiek beschermen door middel van onderwijs, praktijk, onderzoek en service.

Via ons programma, zult u leiderschapsvaardigheden, innovatieve mentaliteit en achtergrond in evidence-based besluitvorming verwerven die nodig zijn om uit te blinken op het gebied van volksgezondheid. Je zult ook het professionele, sociale, ethische en politieke begrip van gezondheid samenstellen dat je nodig hebt om te slagen van ervaringen binnen en buiten de klas. Als student leer je volksgezondheid door volksgezondheid te doen.

Ons kerncurriculum biedt de brede basis op belangrijke gebieden, waaronder epidemiologie, biostatistiek, sociale en gedragswetenschappen, gezondheidszorgadministratie en milieugezondheid, samen met geavanceerdere cursussen gericht op het scala aan kwesties die vandaag de dag relevant zijn voor de volksgezondheid, waaronder mondiale gezondheid, leiderschap in de gezondheidszorg , volksgezondheidsethiek, volksgezondheidswetgeving en praktijk, planning en evaluatie.

Word een kampioen voor de volksgezondheid

Een master in volksgezondheid is perfect voor mensen die een zinvolle carrière willen hebben en mensen en gemeenschappen op een invloedrijke manier willen helpen. Of het nu halverwege de wereld is, of gewoon in uw achtertuin, u zult bereid zijn om gezondheidsproblemen te identificeren en gezondheidsprogramma's te implementeren om mensen te helpen een beter leven te leiden.

Al uw leerervaringen stellen u in staat om brede technische vaardigheden te ontwikkelen, evenals de organisatorische competenties die nodig zijn om te gedijen in een breed scala van omgevingen waarin professionals in de gezondheidszorg werken, waaronder de nationale en lokale overheid, niet-gouvernementele organisaties, ziekenhuizen, onderzoeksinstellingen , beleidsvormende instellingen en onder andere gezondheidsprogramma's.

Voorbeelden van functietitels zijn gezondheidsinformatiespecialist, ziekenhuisbeheerder, gemeenschapsprogramma voor gezondheidsprogramma's, directeur volksgezondheidsprogramma's, gezondheidspromotie / onderwijsspecialist, volksgezondheidsdeskundige, volksgezondheidsbeheerder, consultant, data-analist, onderzoeksmedewerker en specialist voor kwaliteitsverbetering anderen.

Het programma met 42 studiepunten - dat je kunt volgen als een voltijd- of deeltijdstudent, of via onze 3 2 of 4 1 dual-degree BS / MPH-programma's - biedt brede en praktische interdisciplinaire training voor studenten die geïnteresseerd zijn in niet-klinische en aanverwante gezondheidsvelden. Je hebt de mogelijkheid om tracks in beide mondiale gezondheid na te streven; gezondheidseducatie en promotie; of gezondheidsinformatica, of een aanpasbaar algemeen spoor dat u in kaart kunt brengen met uw adviseur.

Programma Visie

Onze MPH is een van de meest innovatieve in de Verenigde Staten omdat deze beschikt over:

 • Gepersonaliseerde academische ondersteuning ter plaatse, kleine klassen en faculteits- en alumniadviseurs om u tijdens uw hele loopbaan te begeleiden
 • Handig cursusaanbod inclusief hybride, online en avondcursussen voor flexibel studeren
 • Keuzevakken die de leerervaringen verbeteren en uitbreiden in relatie tot studentenbelangen in de volksgezondheid
 • Integratie en praktische toepassing van cursussen door veldervaringen, sluitsteenprojecten en andere educatieve, onderzoeks- en serviceactiviteiten
 • Een programmabrede focus op voorbereiding en samenwerking met anderen in georganiseerde gemeenschapsinspanningen in verschillende omgevingen, gericht op ziektepreventie en gezondheidsbevordering bij kwetsbare bevolkingsgroepen
 • Mogelijkheden om de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om een succesvolle carrière op te bouwen, waaronder counseling, cv schrijven, sollicitatietraining en samenwerking met docenten en alumni-mentoren
 • Ervaringen uit de praktijk die gebruik maken van culturele competentie en bevordering van de diversiteit van gedachten, cultuur, geslacht en etniciteit
 • Internationaal erkende opinieleiders en beoefenaars van de volksgezondheid

Wie moet een MPH-graad overwegen?

De MPH is tegenwoordig een van de meest gewilde graden in de gezondheidszorg. Personen die moeten overwegen om zich in te schrijven voor het MPH-programma van de University of New Haven zijn onder meer:

 • Individuen van elke achtergrond die van plan zijn een carrière in de volksgezondheid na te streven
 • Recente afgestudeerden geïnteresseerd in een carrière in de volksgezondheid of preventieve geneeskunde
 • Artsen, verpleegkundigen, mondhygiënisten, voedingsdeskundigen, diëtisten, tandartsen, dierenartsen of andere artsen die leidinggevende of administratieve taken en verantwoordelijkheden in de volksgezondheid of de gezondheidssector uitoefenen
 • Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg, managers of beheerders die formele training en opleiding zoeken ter voorbereiding op geavanceerde carrières in de volksgezondheid

A woman getting her blood pressure testedHush Naidoo / Unsplash

Programmacompetenties

Onze MPH levert vijf competenties, die allemaal overeenkomen met die welke zijn vastgesteld door de accreditatie-instantie voor volksgezondheidseducatie - de Council for Education in Public Health (CEPH). Het ontwikkelen van deze competenties bereidt u voor op het examen Certified in Public Health, dat wordt aangeboden via de National Board of Public Health Examiners (NBPHE).

 • Op feiten gebaseerde benaderingen van de volksgezondheid
 • Volksgezondheid en gezondheidszorgsystemen
 • Beleid in volksgezondheid
 • Planning en management om de gezondheid te bevorderen
 • Leiderschap, communicatie en interprofessionele praktijk

Admissions Standards

Het MPH-programma beoordeelt applicaties holistisch, rekening houdend met een breed scala aan factoren, waaronder eerdere GPA, werkervaring, verklaring van doel en aanbevelingsbrieven. De meeste studenten die deelnemen aan het MPH-programma hebben een GPA van 3,0 of hoger.

Toelatingscriteria en aanvraagmateriaal

Voor het MPH-programma is geen GRE- of GMAT-score vereist.

 • 3.0 niet-gegradueerde GPA of hoger van een geaccrediteerde instelling voor hoger onderwijs
 • Doel van 250 woorden
 • Twee aanbevelingsbrieven (alleen professionele of academische referenties)
 • Huidige CV of CV
 • Huidige TOEFL of andere taal examen score (indien niet-native Engels spreker)

Nationaal erkend centrum voor loopbaanontwikkeling

Alle University of New Haven hebben toegang tot de vele bronnen die beschikbaar zijn via het Career Development Center van de universiteit, dat door The Princeton Review is uitgeroepen tot een van de beste in de Verenigde Staten.

Van carrièrebeoordelingen, netwerken en schaduwwerken van banen tot interviews op de campus en salarisonderhandelingen, het Career Development Center biedt de vaardigheden en verbindingen om een zinvolle carrière te identificeren en een mogelijkheid om je passie na te streven.

Geselecteerde cursussen

Biostatistische toepassingen in de volksgezondheid

Deze cursus introduceert onderzoeksmethoden en de fundamentele statistieken die nodig zijn om te slagen in de volksgezondheidsorganisaties van vandaag. De cursus volgt een praktische aanpak waarmee de student belangrijke statistische principes leert en manieren leert om gegevens en resultaten effectief over te brengen met Excel. Deze cursus behandelt zowel kwantitatieve als kwalitatieve onderzoeksmethoden die worden gebruikt in de volksgezondheid.

Wereldwijde gezondheid

Deze cursus laat studenten kennismaken met de uitdagingen van gezondheidsgelijkheid over de hele wereld, met een focus op ontwikkelingslanden en landen met een laag inkomen. De besproken onderwerpen zijn onder meer het aantal besmettelijke ziekten en het gebrek aan medische zorg. Daarnaast zullen studenten de effecten van een gezonde versus ongezonde omgeving op de gezondheid bespreken. De cursus introduceert de uitdagingen voor het bieden van onderdak, sanitaire voorzieningen, schoon water en gezond voedsel om de wereldwijde ziektelast te verminderen. De cursus zal ook de rol van regeringen, ministeries van gezondheid en wereldgezondheidsorganisaties in gezondheidsgelijkheid toelichten.

Gezondheid, gedrag en maatschappij

Deze cursus laat studenten kennismaken met een sociaal, ecologisch en levensloopperspectief van volksgezondheid. Daagt studenten uit om maatschappelijke en structurele krachten aan te pakken, zoals sociaaleconomische positie, rassen, etnische en genderbronnen van ongelijkheid, evenals interpersoonlijke processen weerspiegeld in normen, netwerken en sociaal kapitaal. Deze cursus richt zich op gedrag, communicatie, besluitvorming en gezondheidsresultaten op individueel, gezins- en gemeenschapsniveau.

Gezondheidsanalyse

Deze cursus onderzoekt de rollen en het gebruik van gezondheidsinformatietechnologie in de gezondheidszorg en de tools en technieken die worden gebruikt om gezondheidsgegevens te identificeren, analyseren en communiceren.

Toepassingseisen voor afgestudeerde studenten

Checklist voor toepassing van de master

 • Online app
 • $ 50 niet-restitueerbare vergoeding
 • Officiële universitaire transcripties en bewijs van voltooiing van de bachelor. Een verklaring van uw universitaire beoordelingssysteem moet ook worden verstrekt, samen met uw transcripties.
 • Twee aanbevelingsbrieven van je professoren of werkgevers
 • Een verklaring van doel is vereist. Een CV wordt ten zeerste aanbevolen.
 • Bepaalde majors vereisen GRE- en / of GMAT-testscores. GRE School Code: 3663; GMAT schoolcode: P1X-DS-94.

Internationale studenten

 • Online app
 • $ 50 niet-terugbetaalbare aanvraagkosten
 • Afschriften (in het Engels) van alle bijgewoonde hogescholen of universiteiten. Afschriften moeten in verzegelde enveloppen worden ingediend en rechtstreeks naar het opnamekantoor worden verzonden. Als officiële documenten niet beschikbaar zijn, kunnen niet-officiële documenten alleen voor de eerste beoordeling via het online aanvraagsysteem worden geüpload. Alle officiële documenten moeten echter vóór het begin van de lessen voor het toegelaten semester worden ontvangen.
 • Twee aanbevelingsbrieven
 • Een doelverklaring
 • Een cv of curriculum vitae
 • TOEFL van 75, of IELTS van 6.0, of PTE van 50, of voltooiing van het Academic English Preparatory Program van de University of New Haven . Bepaalde majors kunnen hogere Engelse testscores vereisen.
 • Bepaalde majors vereisen GRE- en / of GMAT-testscores. GRE School Code: 3663; GMAT schoolcode: P1X-DS-94.
 • Indiase aanvragers moeten gedetailleerde semester per semester cijferbladen / academische transcripties indienen. GECONSOLIDEERDE merkbladen alleen zijn niet acceptabel.
 • De University of New Haven accepteert alleen 3-jarige bacheloropleidingen uit India als ze een "A", "A" of een "Five Star" -beoordeling hebben van de National Assessment and Accreditation Council (NAAC). Studenten moeten ook zijn afgestudeerd in de 1e of 2e divisie. Een bewijs van de NAAC-classificatie van de universiteit of hogeschool moet samen met de transcripties van de aanvrager worden verstrekt. Dit geldt voor de volgende 3-jarige bacheloropleidingen: de B.Com 3-jarige opleiding, de B.Sc 3-jarige opleiding en de BBA 3-jarige opleiding. Indiase aanvragers met een 3-jarige opleiding kunnen een aanvullend jaar van een masterdiploma of een jaar Postgraduaat van een erkende universiteit indienen om in aanmerking te komen voor toelating.
Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 1 andere vakken van University of New Haven »

Laatst bijgewerkt op Oktober 9, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
jan 22, 2020
Duration
2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
940 USD
collegegeld per credit-uur
Deadline
nov 15, 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
jan 22, 2020
Einddatum
jan 2022
Aanmeldingslimiet
nov 15, 2019

jan 22, 2020

Location
Aanmeldingslimiet
nov 15, 2019
Einddatum
jan 2022

Inside Look at School of Health Sciences Graduate Programs