In het eerste semester krijg je cursussen in: Manufacturing Systems and Philosophies, Modularization and Platform Design, Advanced Quality Management, Operations Management Methods, evenals een cursus specifiek voor je specialisatie. U kunt ervoor kiezen om u te specialiseren in productietechnologie of wereldwijde supply chain-ontwikkeling.

Het tweede semester zal bestaan ​​uit: informatietechnologie en ondersteunende technologieën, duurzaamheid, geavanceerde materialen en productietechnologieën, een project, evenals een specifieke cursus voor uw specialisatie.

In het derde semester van het programma volg je cursussen Kennismanagement voor ingenieurs en Van innovatie tot bediening. De rest van de cursussen is gewijd aan uw keuze van specialisatie en keuzevakken. Het vierde semester is voor uw proefschrift.

Productie Technologie
Als u ervoor kiest zich te specialiseren in productietechnologie, krijgt u een grondige kennis van automatisering en bent u bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de implementatie en het uitvoeren van geautomatiseerde processen.


Je leert hoe productie-installaties kunnen worden verplaatst naar andere delen van het land of de wereld, en je kunt elke gegeven productie op de meest efficiënte manier plannen, organiseren en uitvoeren.

Wereldwijde supply chain- ontwikkeling
Door u te specialiseren in wereldwijde supply chain-ontwikkeling, bent u gekwalificeerd om van begin tot eind complexe supply chain-ontwikkelingsprocessen te leiden en uit te voeren. Je zult een specialist zijn in het ontwerpen van gerichte supply chain-oplossingen die het beste uit de wereldwijde omstandigheden waaronder het bedrijf werkt, haalt. Tegelijkertijd kunt u nieuwe technologieën combineren met de juiste mensen om zowel de productie als de flexibiliteit te optimaliseren.

Carrièremogelijkheden
Uw carrièrekansen zullen afhangen van welke studierichting u kiest. Als u Productietechnologie kiest, bent u meestal werkzaam in de afdelingen Productietechniek van een bedrijf. Als u kiest voor wereldwijde supply chain-ontwikkeling, vindt u meestal een baan bij het leveren, sourcen of distribueren.


Met een MSc in Engineering - Operations Management, kunt u ook uw eigen bedrijf starten.

Toelating
Je hebt een bachelordiploma nodig in Global Management and Manufacturing, Manufacturing Engineering and Management. Kandidaten met vergelijkbare graden worden in overweging genomen als hun academische kwalificaties overeenkomen met de competenties van de hierboven genoemde.
Bovendien kan documentatie vereist zijn om uw Engelse taalvaardigheid te verifiëren.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 2 andere vakken van University of Southern Denmark »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum