Lees de Officiële Beschrijving

MSc in Epidemiology (afstandsonderwijs)

Deze cursus beoogt epidemiologische training door afstandsonderwijs voor professionals in academische afdelingen, onderzoekseenheden of in de gezondheidsdiensten. Epidemiologie is een belangrijke discipline voor het begrijpen en verbeteren van de wereldwijde gezondheid.

Deze cursus is geschikt voor mensen die een carrière in medisch onderzoek nastreven; volksgezondheid en gemeenschapsgeneeskunde; epidemiologische veldstudies; ziektebewakingseenheden; drug / vaccin fabrikanten; of ziektebestrijding bij gouvernementele, NGO's of donorinstellingen. Het is ook van belang voor diegenen die inzicht in de epidemiologie nodig hebben, zoals medische journalisten en wetenschappelijke functionarissen in de overheid en de industrie.

Doelstellingen en doelstellingen

De cursus heeft tot doel om te ontwikkelen:
een uitgebreid begrip van de basisconcepten en methoden in de epidemiologie, samen met geavanceerde vaardigheden in specifieke toepassingen van epidemiologische onderzoeksmethoden
essentiële statistische vaardigheden met betrekking tot de gezondheidsproblemen van zowel de ontwikkelde als de ontwikkelingslanden

Cursusstructuur

De cursus begint met 4 verplichte modules
Grondbeginselen van epidemiologie
Statistieken met computers
Praktische epidemiologie
Epidemiologische artikelen schrijven en beoordelen

Om de MSc te voltooien, moeten 5 keuzemodules worden bestudeerd. Ten minste 2 keuzemodules moeten de volgende verplichte modules zijn:

Studieontwerp: een subsidieaanvraag schrijven
Statistische methoden in epidemiologie

2 keuzemodules kunnen gekozen worden uit de volgende lijst (een van deze moet ofwel Epidemiologie van overdraagbare ziekten of Epidemiologie van niet-overdraagbare ziekten zijn):

Epidemiologie van overdraagbare ziekten
Modellering en de dynamiek van infectieziekten
Epidemiologie van niet-overdraagbare ziekten
Geavanceerde statistische methoden in epidemiologie
Human Genetic Epidemiology

De resterende 1 module kan worden gekozen uit de bovenstaande lijst of uit een specifieke selectie van de andere afstandsonderwijscursussen van de school. Deze modules omvatten:

Proefontwerpen; Cluster gerandomiseerde trials; Epidemiologie

Bovendien moet een verplicht projectverslag worden ingevuld en zal een ongezien schriftelijk examen worden afgelegd in het laatste studiejaar.
MSc-studenten kunnen ook in aanmerking komen voor de 'blended learning-optie', die de studie van twee van de geavanceerde modules die hierboven zijn gespecificeerd in Londen op de London School of Hygiene and Tropical Medicine tijdens de lente of zomer in plaats van modules voor afstandsonderwijs mogelijk maakt. .

Cursusduur

Voor elke verplichte module is een leertijd van 100 - 125 uur vereist. Voor elke keuzemodule is een leertijd van 80-100 uur vereist.

MSc-studenten hebben een minimum van twee en een maximum van vijf jaar om hun kwalificatie te voltooien.

Toelatingseisen

Academische vereisten

Een van de volgende:
Een eerste of tweede graads graad, of het equivalent daarvan, van een universiteit of andere instelling die aanvaardbaar is voor de Universiteit van Londen, in een onderwerp dat past bij de cursus
Een passende professionele of technische kwalificatie, samen met minstens drie jaar relevante ervaring, die voldoet aan de universiteit als een kwalificatie die gelijkwaardig is aan een tweedeklas onderscheiding. Alle toepassingen in deze categorie worden op individuele basis behandeld

Studenten die niet voldoen aan de bovenstaande vereisten kunnen nog steeds worden toegelaten naar het oordeel van de school op basis van hun academische kwalificaties, werkervaring en referenties.

Taalvereisten

Voor prijzen op FHEQ niveau 7, moeten de studenten voldoende bewijs leveren waaruit blijkt dat zij in de voorgaande drie jaar geslaagd zijn voor een taalvaardigheidstest op het volgende minimumniveau:

IELTS met een algemeen gemiddelde van ten minste 7 met een minimum van 7 in een schriftelijke deeltest, of
TOEFL-score van 600 (of 250 in de geautomatiseerde test) en een minimum van 5 in de TWE, of
Een British Council (IELTS) algemene score van 7 of hoger met een minimum van 7 in de geschreven deeltest, of
TOEFL iBT met een minimale overall score van 100 inclusief een minimum score van 24 in de toets Engels geschreven in de afgelopen 3 jaar.

Wanneer een aanvrager niet voldoet aan de voorgeschreven Engelse taalvaardigheidseisen, maar meent dat hij de vereiste bekwaamheid voor toelating kan aantonen, kan de universiteit naar eigen goeddunken de aanvraag in overweging nemen.

Computervereisten

Als een van onze studenten moet je regelmatig toegang hebben tot een computer en internet. Dit kan zijn voor toegang tot de studentenportal, het downloaden van cursusmateriaal uit de virtuele leeromgeving en toegang tot bronnen uit de online bibliotheek. U zult ook toegang moeten hebben tot geschikte software, bijvoorbeeld een PDF-lezer en geschikte hardwarecapaciteit op uw computer, bijvoorbeeld voor opslag van documenten. Aanvullende vereisten zijn onder andere dat u JavaScript en cookies hebt ingeschakeld voor toegang tot bepaalde online systemen, zoals de studentenportal.

Ondersteunde browsers zijn onder meer:
Internet Explorer 7
Firefox 5
Chrome 13

Schermresolutie (aanbevolen)
1024 x 768 of hoger


Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 31 andere vakken van London School of Hygiene & Tropical Medicine »

Laatst bijgewerkt op June 6, 2018
Deze cursus is Online
Begindatum
okt 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Deadline
Vraag informatie aan
Registration deadline: 30 September for newly registering students.
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Registration deadline: 30 September for newly registering students.

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Registration deadline: 30 September for newly registering students.
Einddatum

Alumni Inspiration: Sylvia Thompson-Nicholson, MSc Epidemiology, Canada