Lees de Officiële Beschrijving

Over

De Master of Science in Exercise Science biedt een uitgebreide educatieve ervaring, waaronder lezingen en laboratoria op theorie en toepassing van geavanceerde fysiologie trainingsconcepten. Specifieke studierichtingen dienen om afgestudeerden en loopbaanbegeleiders in een steeds veranderende gezondheidszorgomgeving op een voordelige manier te positioneren. Het programma is ontworpen om de verhandelbaarheid van studenten te vergroten, door oefenfysiologie te combineren met drie gevestigde en populaire studiegebieden: sportvoeding, atletische prestaties en fitness voor mensen met een handicap.

Hoewel er drie verschillende studiegebieden zijn, biedt het programma ook academische flexibiliteit met verschillende keuzevakken. Daarnaast biedt een actief onderzoekslaboratorium studenten de mogelijkheid om hun eigen gegevensverzameling na te streven of zich als vrijwilliger of assistent bij een universiteit aan te melden.

Het MS-curriculum heeft een totale kredietwaardigheid van 36 studiepunten. Het is onze bedoeling om studenten een opleiding te bieden die inspirerend, bevredigend en waardevol is om ervoor te zorgen dat onze studenten concurrerend zijn in de huidige academische en loopbaanlandschappen.

Studenten kunnen kiezen uit een van de volgende tracks:

  • Oefening Fysiologie en Sportvoeding - Bereidt studenten voor op geavanceerde studie in inspanningsfysiologie en voor een loopbaan in bedrijfsfitness, ziekenhuizen, revalidatie, atletiek, onderzoek en welzijnsprogramma's. De track legt de nadruk op de rol van lichaamsbeweging in gezondheid en ziektepreventie, fitheidstesten en -programmering, fysieke activiteitsinterventie en praktische, laboratoriumgebaseerde, klinisch gebaseerde en op onderzoek gebaseerde stagemogelijkheden.
  • Kracht, conditie en sportvoeding - Ontworpen voor personen die hun kennis en vaardigheden op het gebied van kracht en conditionering van atleten willen verbeteren. Het programma richt zich op de wetenschap en praktische toepassing van de huidige kennis in het veld. Studenten hebben de mogelijkheid om nationale certificering te behalen via de National Strength and Conditioning Association (NSCA).
  • Fitness voor mensen met een handicap - biedt studenten een unieke kans om geavanceerde cursussen te combineren in bewegingswetenschap, trainingsvoorschrift en toegepaste gedragsanalyse om fitness- en sportprogramma's te ontwerpen voor mensen met cognitieve, emotionele en fysieke handicaps. Studenten ontwikkelen gespecialiseerde competenties in oefentesten, programma-ontwerp en evaluatie. Deze innovatieve aanpak leidt tot een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden op het gebied van gezondheidsfitness, onderwijs en kliniek.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 10 andere vakken van Long Island University »

Laatst bijgewerkt op November 29, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019