Lees de Officiële Beschrijving

MSc in Global Health Policy (afstandsonderwijs)

London School of Hygiene

Deze cursus is bedoeld om studenten een diepgaand inzicht te geven in gezondheidsdeterminanten en -resultaten die de nationale grenzen overstijgen, en de beleidsreacties die nodig zijn om de volksgezondheid te beschermen en te bevorderen in een globaliserende wereld.

De cursus is bedoeld voor studenten en professionals uit zowel gezondheids- als niet-medische milieus die meer willen weten over de beleidsomgeving die verband houdt met kwesties van wereldwijde gezondheid. Het is van waarde, vooral voor diegenen die mogelijk posities willen aannemen in verband met kwesties van mondiaal gezondheidsbeleid in nationale, regionale of wereldwijde gezondheidsorganisaties, gezondheidsgerelateerde onderzoeksinstellingen, niet-gouvernementele organisaties en particuliere adviesbureaus.

Doelstellingen en doelstellingen

De cursus heeft tot doel om te ontwikkelen:

 • een solide basis in verschillende theorieën en praktijken met betrekking tot het wereldwijde gezondheidsbeleid
 • een goed begrip van de opkomende institutionele structuren en bestuursmechanismen om mondiale gezondheidsproblemen aan te pakken
 • een goede waardering van relevante onderzoeksmethoden voor het gezondheidsbeleid, zoals vergelijkende analyse en leren in het hele land
 • een vaardigheid om deze analytische en methodologische vaardigheden toe te passen om de veelzijdige uitdagingen van wereldwijde gezondheidsproblemen aan te pakken


Cursusstructuur

De cursus begint met 4 verplichte modules:

 • De economie van het wereldwijde gezondheidsbeleid
 • De politiek van wereldwijd gezondheidsbeleid
 • Milieuverandering en Wereldgezondheidsbeleid
 • Problemen in het Wereldgezondheidsbeleid


Om de MSc te voltooien, moeten 5 keuzemodules worden bestudeerd in de volgende lijst en moet een projectrapport worden ingevuld (als alternatief kunnen 3 extra keuzemodules worden gekozen in plaats van het projectrapport):

Grondbeginselen van Epidemiologie; Epidemiologie van niet-overdraagbare ziekten; Gezondheidssystemen; Immunologie van infectie en vaccins; Epidemiologie en bestrijding van infectieziekten in ontwikkelingslanden; HIV / AIDS; Tuberculose; Malaria; Analytische modellen voor besluitvorming; Overdraagbare ziektebestrijding; Environmental Epidemiology; Environmental Health Policy; Gezondheidszorg Evaluatie; Medische antropologie in volksgezondheid; Conflict en gezondheid; en geschiedenis en gezondheid.

MSc-studenten kunnen ook in aanmerking komen voor de 'blended learning-optie', die de studie van twee van de geavanceerde modules die hierboven zijn gespecificeerd in Londen op de London School of Hygiene and Tropical Medicine tijdens de lente of zomer in plaats van modules voor afstandsonderwijs mogelijk maakt. .

Cursusduur

Voor elke verplichte module is een leertijd van 100 - 125 uur vereist. Voor elke keuzemodule is een leertijd van 80-100 uur vereist.

MSc-studenten hebben een minimum van twee en een maximum van vijf jaar om hun kwalificaties te voltooien

Academische vereisten

Een van de volgende:

 • Een eerste of tweede graads graad, of het equivalent daarvan, van een universiteit of andere instelling die aanvaardbaar is voor de Universiteit van Londen, in een onderwerp dat past bij de cursus
 • Een passende professionele of technische kwalificatie, samen met minstens drie jaar relevante ervaring, die voldoet aan de universiteit als een kwalificatie die gelijkwaardig is aan een tweedeklas onderscheiding. Alle toepassingen in deze categorie worden op individuele basis behandeld


Studenten die niet voldoen aan de bovenstaande vereisten kunnen nog steeds worden toegelaten naar het oordeel van de school op basis van hun academische kwalificaties, werkervaring en referenties.

Taalvereisten

Voor prijzen op FHEQ niveau 7, moeten de studenten voldoende bewijs leveren waaruit blijkt dat zij in de voorgaande drie jaar geslaagd zijn voor een taalvaardigheidstest op het volgende minimumniveau:

 • IELTS met een algemeen gemiddelde van ten minste 7 met een minimum van 7 in een schriftelijke deeltest, of
 • TOEFL-score van 600 (of 250 in de geautomatiseerde test) en een minimum van 5 in de TWE, of
 • Een British Council (IELTS) algemene score van 7 of hoger met een minimum van 7 in de geschreven deeltest, of
 • TOEFL iBT met een minimale overall score van 100 inclusief een minimum score van 24 in de toets Engels geschreven in de afgelopen 3 jaar.


Wanneer een aanvrager niet voldoet aan de voorgeschreven Engelse taalvaardigheidseisen, maar meent dat hij de vereiste bekwaamheid voor toelating kan aantonen, kan de universiteit naar eigen goeddunken de aanvraag in overweging nemen.

Computervereisten

Als een van onze studenten moet je regelmatig toegang hebben tot een computer en internet. Dit kan zijn voor toegang tot de studentenportal, het downloaden van cursusmateriaal uit de virtuele leeromgeving en toegang tot bronnen uit de online bibliotheek. U zult ook toegang moeten hebben tot geschikte software, bijvoorbeeld een PDF-lezer en geschikte hardwarecapaciteit op uw computer, bijvoorbeeld voor opslag van documenten. Aanvullende vereisten zijn onder andere dat u JavaScript en cookies hebt ingeschakeld voor toegang tot bepaalde online systemen, zoals de studentenportal.

Ondersteunde browsers zijn onder meer:

 • Internet Explorer 7
 • Firefox 5
 • Chrome 13


Schermresolutie (aanbevolen)

 • 1024 x 768 of hoger
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 31 andere vakken van London School of Hygiene & Tropical Medicine »

Laatst bijgewerkt op June 11, 2018
Deze cursus is Online
Begindatum
okt 2019
Duration
1 - 5 jaar
Deeltijd
Voltijd
Deadline
Vraag informatie aan
Registration deadline: 30 September for newly registering students.
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Registration deadline: 30 September for newly registering students.

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Registration deadline: 30 September for newly registering students.
Einddatum

MSc Global Health Policy - Course Overview