Master of Science in Healthcare Management (MSHM)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Master of Science in Healthcare Management (MSHM) -programma biedt studenten de competenties om de activiteiten en administratie van zorgorganisaties te beheren. Van de afgestudeerden van de Master of Science in Healthcare Management (MSHM) van CALUMS wordt verwacht dat ze leidinggevende posities van junior tot executive niveau volgen in zorgorganisaties die zijn geclassificeerd onder de Standard Occupational Classification-codes 11-9111 van het Amerikaanse ministerie van Arbeid.

Bied studenten een uitvoerende benadering bij het toezicht op de algemene activiteiten van zorgorganisaties.

Geef studenten managementvaardigheden en hulpmiddelen bij het effectief omgaan met functionele eenheden in zorgorganisaties.

Vergroot de kennis van de student in de zakelijke en sociale verantwoordelijkheden die betrokken zijn bij het beheer van de gezondheidszorg.

Betrek de studenten bij vooruitstrevend onderzoek voor de ontwikkeling van de gezondheidszorg.

Zorg voor een solide basis onder studenten in kritisch denken en ethische principes die betrokken zijn bij het beheren van zorgorganisaties.

Afgestudeerden van de Master of Science in Healthcare Management (MSHM) zullen in staat zijn om:

Ontwikkel creatieve en effectieve oplossingen voor verschillende Human Resources-uitdagingen waarmee beheerders in de gezondheidszorg worden geconfronteerd.

Demonstreer kwantitatieve vaardigheden die nodig zijn voor strategische, tactische en operationele planning van beslissingen in het beheer van de gezondheidszorg.

Demonstreer technieken voor het verbeteren van de efficiëntie in verschillende zorgomgevingen en de bijbehorende afwegingen.

Pas projectmanagementvaardigheden, teamwerk en organisatiestructuren toe in strategische planning.

Educatief voorbereid zijn op een baan in een functie van hun keuze en hun studie voortzetten voor een doctoraat, indien ze dat willen.

Laatst bijgewerkt op jan 2021

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

California University of Management and Sciences (CALUMS) is a private institution of higher education. California University of Management and Sciences is fully committed to protecting academic freed ... Lees meer

California University of Management and Sciences (CALUMS) is a private institution of higher education. California University of Management and Sciences is fully committed to protecting academic freedom to inquire and express truth in whatever forms it is found. Lees Minder