Master of Science in Nursing (online)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Family Nurse Practitioner (FNP) -programma

Graduate School Deadlines:

  • Deadline aanmelding - zomer: 1 april
  • Document Deadline - Zomer: 1 mei

Aanvaarde FNP-programmatoepassingen:

  • Herfst: 15 februari - 15 maart

Het Family Nurse Practitioner (FNP) Graduate Nursing Program is bedoeld voor studenten die al een Bachelor's Degree in Nursing hebben behaald met een NLNAC-goedgekeurd programma. Terwijl het FNP-programma zelf alleen studenten toelaat tijdens het herfstsemester, moeten aanvragers eerst worden geaccepteerd tijdens het zomersemester als studenten van de Graduate School (de gegeneraliseerde school waaronder alle specialisaties van het programma zijn ondergebracht).

In totaal is het FNP-programma ontworpen om zes (6) opeenvolgende semesters (waarvan 44 studiepunten) te doorstaan, inclusief het eerste zomersemester, dat zal worden besteed aan het volgen van de vereiste cursussen die de student nodig heeft om aan het FNP-programma in de Vallen. Dit programma culmineert met de student die een Master of Science in Nursing behaalt met een specialisatie als Family Nurse Practitioner, die hen toelaat om ofwel de American Association of Nursing Practitioners (AANP) ofwel de American Nurses Credentialing Corporation (ANCC) examens af te leggen.

Het aanvraagproces voor dit programma is als volgt: studenten moeten zich aanmelden voor de Graduate School voor toelating tot het semester van de zomer, waarbij verpleegkunde wordt aangeduid als hun voorkeurs major. Studenten moeten tegelijkertijd zelf het FNP-programma aanvragen via de link "Toepassing" hieronder, rekening houdend met de hierboven vermelde deadlines. Let op: terwijl de deadlines voor Graduate School-aanvragen en -documentatie respectievelijk 1 april en 1 mei zijn, moeten studenten die van plan zijn om in de herfst met het FNP-programma te beginnen, deze aanvraag en documentatie uiterlijk op 15 maart indienen. Terwijl we de Graduate eren Schooldeadlines, indiening vóór 15 maart zal ervoor zorgen dat studenten voldoende tijd krijgen om hun vereiste interviews met de Graduate Programme Director en FNP Director in te plannen voordat hun zomercursussen beginnen. Vanaf april kunnen studenten die beide aanvraagprocedures hebben voltooid eerder in aanmerking komen voor een interview met de Graduate School en FNP Directors, waarin hun FNP-aanvraag wordt beoordeeld en hun toelatingsstatus wordt bepaald (zie het Handboek voor studenten voor een gedetailleerde uitleg). van potentiële statussen).

Nurse Educator (NE) -programma

Graduate School Deadlines:

  • Deadline aanmelding - zomer: 1 april
  • Document Deadline - Zomer: 1 mei

NE Programmatieaanvragen geaccepteerd:

  • Herfst: 15 februari - 15 maart

Het Nurse Educator (NE) Graduate Nursing-programma is bedoeld voor studenten die al een Bachelor's Degree in Nursing hebben behaald met een NLNAC-goedgekeurd programma. Terwijl het NE-programma zelf alleen studenten toelaat tijdens het herfstsemester, moeten aanvragers eerst worden geaccepteerd tijdens het zomersemester als studenten van de Graduate School (de gegeneraliseerde school waaronder alle specialisaties van het programma zijn ondergebracht).

In zijn geheel is het NE-programma ontworpen voor de duur van vijf (5) semesters (waarvan 36 studiepunten) inclusief het eerste semester van de zomer, dat zal worden besteed aan het volgen van de basisvoorwaarden die de student nodig heeft om in de herfst het NE-programma te kunnen starten. . De voortgang van het semester verloopt als volgt: zomer, herfst, lente, herfst en laatste lente. Dit programma culmineert met de student die een Master of Science in Nursing behaalt met een specialisatie als verpleegkundedocent, die hen toelaat om deel te nemen aan het National League for Nursing-examen (NLN).

Het aanvraagproces voor dit programma is als volgt: studenten moeten zich aanmelden voor de Graduate School voor toelating tot het semester van de zomer, waarbij verpleegkunde wordt aangeduid als hun voorkeurs major. Studenten moeten tegelijkertijd het NE-programma aanvragen via de link "Toepassing" hieronder, rekening houdend met de hierboven vermelde deadlines. Let op: terwijl de deadlines voor Graduate School-aanvragen en -documentatie respectievelijk 1 april en 1 mei zijn, moeten studenten die van plan zijn om in de herfst met het NE-programma te beginnen deze aanvraag en de documentatie uiterlijk op 15 maart indienen. Terwijl we de Graduate eren Schooldeadlines, indiening vóór 15 maart zullen ervoor zorgen dat studenten voldoende tijd krijgen om hun vereiste interviews met de Graduate Programs Director in te plannen voordat hun Summer-cursussen beginnen. Vanaf april kunnen studenten die beide aanvraagprocedures hebben voltooid eerder in aanmerking komen voor een interview met de Graduate School Directors, waarin hun NE-aanvraag zal worden beoordeeld en hun toelatingsstatus zal worden bepaald (zie het Handboek voor studenten voor een gedetailleerde uitleg over mogelijke statussen).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Albany State University will be a world-class comprehensive university and a powerful catalyst for the economic growth and development of Southwest Georgia. ASU will be recognized for its innovative a ... Lees meer

Albany State University will be a world-class comprehensive university and a powerful catalyst for the economic growth and development of Southwest Georgia. ASU will be recognized for its innovative and creative delivery of excellent educational programs, broad-based community engagement and public service, and creative scholarship and applied research, all of which enrich the lives of the diverse constituencies served by the University. Lees Minder