Lees de Officiële Beschrijving

Over

Industriële apothekers zijn verantwoordelijk voor kwaliteitscontrole, gebruiken de nieuwste technologieën om geneesmiddelen te onderzoeken, voeren proeven uit om medicijnen te testen op veiligheid en ontwikkelen nieuwe medicijnen die levens redden.

Het Master of Science-programma Farmaceutica met specialisatie in industriële farmacie bereidt studenten voor op een loopbaan in de farmaceutische industrie en voor toegang tot Ph.D. programma's in de farmaceutische wetenschappen en andere aanverwante gebieden.

Programmamissie

De missie van de Master of Science in de farmaceutische industrie met specialisatie in industriële farmacie is om studenten op unieke wijze voor te bereiden op toegang tot de farmaceutische industrie en voor toegang tot de Ph.D. programma's in de farmaceutische wetenschappen en andere aanverwante gebieden. Afgestudeerden van het programma zullen zeer gegeerd zijn door de wereldwijde farmaceutische industrie om onderzoek, ontwikkeling en productieactiviteiten te ondersteunen. Alumni moeten gepositioneerd worden om leidinggevende functies binnen de farmaceutische industrie en binnen de academische wereld op zich te nemen, waardoor de status van de afdeling Farmaceutische Wetenschappen, LIU-farmacie en van de universiteit als geheel verder wordt vergroot.

Programmadoelen en doelstellingen

  • Doel 1: Aantonen van kennis van fundamentele concepten in de farmacie / industriële farmacie.

1.1 Lijst en verklaring van de fysische en chemische eigenschappen van oplosmiddelen en opgeloste stoffen die de oplosbaarheid, stabiliteit en andere biofarmaceutische eigenschappen / gedragingen beïnvloeden die worden gebruikt bij de ontwikkeling van doseringsvormen.

1.2 Beschrijf de belangrijke factoren die nodig zijn voor het ontwerp, de vervaardiging en de evaluatie van verschillende doseringsvormen en andere afgiftesystemen voor geneesmiddelen.

1.3 Ontwikkelen, valideren en toepassen van verschillende instrumentele analytische technieken voor de analyse van geneesmiddelen in verschillende doseringsvormen.

1.4 Identificeren en uitleggen van de principes die de absorptie, distributie, metabolisme en uitscheiding van geneesmiddelen bepalen, en de factoren die deze processen beïnvloeden.

  • Doel 2: Integratie van geavanceerde kennis en concepten in de farmaceutische wetenschappen.

2.1 Demonstreer het vermogen om gegevens te interpreteren en te analyseren.

2.2 Ontwerp, fabricage en evaluatie van doseringsvormen en andere afgiftesystemen voor geneesmiddelen.

2.3 Karakteriseren en evalueren van de fysisch-chemische eigenschappen van farmaceutische materialen.

  • Doel 3: effectief communiceren van wetenschappelijke informatie, zowel mondeling als schriftelijk, om professionele en wetenschappelijke leeftijdsgenoten te informeren en op te leiden.

3.1 Ophalen, analyseren en interpreteren van de wetenschappelijke literatuur om informatie te verstrekken voor verspreiding mondeling of schriftelijk.

3.2 Verbaal informatie op een georganiseerde, overtuigende en logische manier met behulp van ondersteunende documentatie en visuele hulpmiddelen.

3.3 Maak documenten die technisch, analytisch, relevant qua inhoud en goed georganiseerd zijn.

  • Doel 4: Ontwikkel een groepsdynamiek en teamwork-vaardigheden.

4.1 Demonstreer iemands persoonlijke bijdragen aan groepsprojecten of -opdrachten.

4.2 Vat informatie samen die is verzameld uit groepservaringen en communiceer bevindingen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 10 andere vakken van Long Island University »

Laatst bijgewerkt op November 29, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Sept. 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019