Populaire Gezondheid Master

Master in de gezondheidszorg graden zijn gericht op studenten die wensen om hun carrière op het gebied van de gezondheidszorg, zowel in ziekenhuizen, klinieken, non-profit organisaties, of andere organisaties in de gezondheidszorg. Door diepgaande studie in een bepaalde gezondheidsgerelateerde discipline, Master in de gezondheidsprogramma's ook de studenten voor te bereiden op een loopbaan in het onderzoek, zowel in de industrie of op universitair niveau. Het is gebruikelijk om praktische ervaring in een zorginstelling of laboratorium verplicht voor Master programma's in de gezondheidszorg zijn. De opleidingen worden toegediend in full-time, part-time, online of afstandsonderwijs formats. Master in gezondheidsprogramma's bieden tal van specialisaties, zoals geneeskunde, voeding, gezondheidszorg management, psychiatrie, verpleging, diergeneeskunde, of fysiotherapie. Andere populaire specialisaties onder meer bio-medische engineering, medisch laboratoriumonderzoek, radiologie, en alternatieve geneeskunde.De verscheidenheid van Master in de gezondheidsprogramma's kan overweldigend zijn - maar laat het niet stoppen! De opleiding die het beste past bij uw eisen, beginnen met het nemen van een blik op de lijst van enkele van de meest populaire Master programma's in de gezondheidszorg worden aangeboden door vooraanstaande universiteiten over de hele wereld.

Recent toegevoegde Gezondheidszorg Master Programma's

Nakhchivan State University

Meester In De Veterinaire Sanitaire Deskundigheid

April 25, 2017
Veterinaire Sanitair Expertise- is een wetenschap waarin de methoden van de inspectie van dierlijke en plantaardige producten en veterinair-hygiënische evaluatie leert. Met andere woorden, veterinaire sanitaire deskundigheid - is een gebied van veterinaire en leert sanitaire inspectie methodes van voedingsmiddelen en technische grondstoffen van dierlijke … [+]en hun sanitaire-veterinaire evaluatie regels vast te stellen. [-]

LaGrange College

Master Of Science In Kracht En Conditionering

April 24, 2017
De tweejarige Master of Science programma richt zich op het toepassen van op onderzoek gebaseerde inhoud in de praktijk instellingen, met studenten die kansen om onmiddellijk te gebruiken concepten die in de klas.

Universidade de Évora

Master's Degree In De Verpleegkunde

April 23, 2017
Deze Master is gericht op het ontwikkelen van kennis en vaardigheden voor speciale interventie in het gebied van verpleging, blijkt uit een hoge mate van klinisch oordeel en besluitvorming, rekening houdend met de menselijke reacties bij het leven processen en gezondheidsproblemen.

Universiteiten in Nederlanden

Locatie wijzigen

Wat is een Master in Gezondheidswetenschappen?

Wat is een Master in Gezondheidswetenschappen?

Master in Gezondheidswetenschappen is een postgraduaat opleiding voor studenten met een achtergrond op gebied van gezondheidszorg, die op zoek zijn naar een manier om hun carrière te bevorderen. Masterstudenten kiezen meestal een specialisatie, waarin ze onderzoek doen en gevorderde studievakken volgen. In veel Master in gezondheidswetenschappen programma's verwerven studenten ook praktische hands-on vaardigheden in een gezondheidszorginstelling, en presenteren een scriptie aan het einde van hun studie. De meeste Master graden in het gezondheid-gerelateerde vakgebied worden behaald als Master of Science (MSc) programma's, maar sommige universiteiten bieden ook Master of Arts (MA) opleidingen in gezondheidswetenschappen. Er bestaan ​​ook gespecialiseerde masteropleidingen die verschillen op gebied van de academische inhoud van het curriculum en op de vraag of het programma is gekoppeld aan een business school. Enkele van de meest voorkomende van dit soort opleidingen zijn Master of Health Administration (MHA), Master of Public Health (MPH), Master of Health Science (MHS) en Master of Science in Verpleegkunde (MSN).

Wat zijn de voordelen van het volgen van een Master in Gezondheidswetenschappen?

Alhoewel sommige banen in het gezondheidszorg-gerelateerde veld slechts een Bachelor's titel van de kandidaten vragen, is het veel gebruikelijker voor medische professionals om een ​​postgraduaat titel in hun vakgebied te hebben. Met de gezondheidszorg als een van de snelst groeiende arbeidsmarkt-sectoren en een van de beste sectoren om een ​​baan te vinden, kunnen afgestudeerden meer zekerheid hebben over hun toekomstige carrière. Bovendien kan dit carrièrepad je een kans om het leven van mensen te verbeteren en een hoge mate van professionele voldoening geven.

Wat studeren we in een Master in Gezondheidswetenschappen?

Master Gezondheidswetenschappen programma's bevatten gewoonlijk zowel verplichte vakken als keuzevakken in de specialisatie van de studenten. Stuievakken kunnen onderwerpen inhouden zoals geavanceerde niveaus van de menselijke anatomie, fysiologie, of farmacologie, samen met vakken waarin studenten aan gezondheid gerelateerde kwesties analyseren en evalueren,en leren om data en informatie over gezondheid op een effectieve manier te gebruiken. Er zijn tal van specialisaties op gebied van de gezondheidszorg, een aantal van de meest populaire daarbij zijn geneeskunde, tandheelkunde, verpleegkunde, chirurgie, psychotherapie, farmacie, voedingsleer, fysiotherapie, diergeneeskunde, en de gezondheidszorg management. Als jij geïnteresseerd bent in alternatieve benaderingen van gezondheid, kan je je ook specialiseren in alternatieve geneeskunde, acupunctuur, of traditionele Chinese geneeskunde.

Wat voor soort carrière kun je verwachten met een Master in Gezondheidswetenschappen?

Terwijl veel postgraduate studenten gezondheidszorg ervoor kiezen om verder door te gaan met opleiding en training, zijn er tal van beroepen in de gezondheidszorgsector die perfect zijn voor kandidaten met een Master titel. In het algemeen ziet men een Master opleiding in gezondheidswetenschappen als de benodige opleiding om te beginnen aan een carrière in een aantal mogelijke specialisaties. Veel afgestudeerden in gezondheidswetenschappen werken in de publieke sector, bijvoorbeeld in door de overheid gefinancierde gezondheidsinstellingen, sociale diensten, of onderwijs afdelingen. Er zijn tal van mogelijkheden voor afgestudeerden in gezondheidswetenschappen in de particuliere sector, bijvoorbeeld in particuliere organisaties in de gezondheidszorg werken als een voedingsdeskundige, mondhygiënist, gezondheidszorg beheerder, ergotherapeut, maatschappelijk werker of arts-assistent. Anderen werken in de vrijwilligerssector voor not-for-profit organisaties of medische liefdadigheidsinstellingen. In aanmerking te komen voor een medische of sociaal werk carrière op top-niveau kan het voor afgestudeerden met een masterdiploma nodig zijn om verdere professionele studie te volgen.

Hoeveel kost het om een ​​Master in Gezondheidswetenschappen te volgen?

Er zijn veel factoren die de kosten van een Master in Gezondheidswetenschappen bepalen, een aantal van de belangrijkste zijn het land van de studie en de specifieke onderwijsinstelling, samen met de duur en de onderwijsmethode van het programma. Beurzen en stipendia zijn verkrijgbaar bij zowel publieke als private organisaties om de studenten te helpen de kosten van het collegegeld geheel of gedeeltelijk te dekken.

Waarom een ​​Master in Gezondheidswetenschappen Online studeren?

Veel universiteiten en medische hogescholen bieden online Master programma's in gezondheidswetenschappen, die ontworpen zijn zodat de studenten in staat zijn om het grootste deel van hun cursussen via het internet te voltooien met behoud van carrière en gezinstaken. Tal van online en afstandsonderwijs programma's die door erkende onderwijsinstellingen worden aangeboden, bieden de studenten de mogelijkheid om opdrachten in hun eigen tempo te voltooien. Online Master programma's in gezondheidswetenschappen maken gebruik van de nieuwste internet-technologie die de traditionele klassikale instructie vervangt. Echter, niet alle Master gezondheidswetenschappen programma's worden volledig online geleverd, aangezien gezondheidszorg studenten de praktische vaardigheden moeten verwerven die nodig zijn voor succes in hun vakgebied.