HEALTHCARESTUDIES

Masters in de Verenigde Broome in Australië 2020

Een master's degree is een geavanceerd studieprogramma dat in ongeveer twee jaar kan worden afgerond, hebben verstrekt leerlingen al behaalde een bachelor's degree in een vergelijkbaar gebied. Studenten kunnen kiezen voor een Master of Arts, een MSc of een MBA te verdienen, afhankelijk van hun huidige en toekomstige doelen.

Australië heeft de derde grootste aantal buitenlandse studenten in de wereld ondanks het feit dat een gemeenschap van slechts 23 miljoen. Dit zijn sterke academische referenties, maar Australische instellingen zijn net zo hoog aangeschreven als de steden dat huis ze rond het geboorteland.

Behalve dat het een toeristische en een parelende stad, Broome is niet achtergelaten in termen van het onderwijs. De Broome community college bijvoorbeeld wordt algemeen erkend in het vormgeven van het leven van mensen in Broome.

Masters in de Verenigde Broome in Australië

gevonden resultaten Filter

Meester van de oefening wetenschap

The University of Notre Dame Australia
Master
jan 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De Masters Degree in Exercise Science is ontworpen om studenten te helpen bij de nationale accreditatie-normen die nodig zijn voor een volledig lidmaatschap met de Oefening en ...

Lees meer