Filter
Master
Spanje Santa Cruz de Tenerife Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Deeltijd Master Opleidingen in Bio-ethiek in de Verenigde Santa Cruz de Tenerife Spanje 2020

programma Een master is een gespecialiseerde opleiding die meestal wordt verkregen door mensen die willen hun leren concentreren in een bepaald gebied. Het verdienen van een Master of Science, MA of MBA is een slimme keuze voor studenten als het kan een concurrentievoordeel in een agressieve arbeidsmarkt kunnen voorzien.

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Deeltijd Master in Bio-ethiek in de Verenigde Santa Cruz de Tenerife in Spanje

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Bio-ethiek, Santa Cruz de Tenerife

Universidad de La Laguna

Het is een Interuniversitaire Official Master (Universiteit van La Laguna, Universiteit van Las Palmas) onderwezen in mixed mode. Lesgeven is online klassikale sessies en ... [+]

Het is een Interuniversitaire Official Master (Universiteit van La Laguna, Universiteit van Las Palmas) onderwezen in mixed mode. Lesgeven is online klassikale sessies en twee intensieve weekend (Donderdagavond tot en met zondag 's middags).

Belangrijkste kenmerken:

Master ON-LINE met beperkte sessies. Het kan compatibel zijn met de klinische werk overal worden gemaakt. Met speciale nadruk op de klinische aspecten van bio-ethiek en gericht op de opleiding van de klinische ethiek comités en commissies beroepsverenigingen. Multidisciplinaire en open. officiële graduaat. Met de steun van twee Spaanse openbare universiteiten en de deelname van docenten van de drie andere openbare universiteiten en erkende deskundigen op elk onderwerp. rechtvaardiging titel ... [-]
Spanje Santa Cruz de Tenerife
September 2020
Spaans
Deeltijd
1 jaar
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands