Filter
Master
Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Top Deeltijd Master Opleidingen in Biochemie 2019/2020

Zodra studenten hun undergraduate graden te voltooien, hebben zij de mogelijkheid om een ​​master na te streven in een gekozen discipline. programma Een master is bedoeld om de kennis van een bepaald gebied en studenten helpen verbeteren voor te bereiden op academische en professionele carrière na het afstuderen.

Deeltijd Master Opleiding in Biochemie

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Biochemie

University of Wollongong

Er is momenteel een grote vraag naar afgestudeerden in Medicinale chemie. De Master of Medicinal Chemistry graad biedt beroepsopleiding, samen met gespecialiseerde cursus ... [+]

Cursus samenvatting

Er is momenteel een grote vraag naar afgestudeerden in Medicinale chemie. De Master of Medicinal Chemistry graad biedt beroepsopleiding, samen met gespecialiseerde cursussen en een klein onderzoeksproject.

Wat ga je studeren

Aanvullende voorbereidende onderwerpen richten zich op laboratoriumwerk en wetenschappelijke communicatievaardigheden. Het biedt een alternatief carrièrepad voor PhD-studies of up-skilling voor de industrie.

Deze graad

Deze graad is ontworpen door de lens van globale perspectieven in de wetenschap, waar je ook wordt blootgesteld aan opkomende technologieën zoals het gebruik van drones, kunstmatige intelligentie AI, codering en virtual reality (google VR) in het verzamelen en analyseren van wetenschappelijke gegevens tijdens je eerste jaar kernvakken.... [-]

Australië Wollongong
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands