Filter
Master
Oceanië Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Beste Deeltijd Masters in Biochemie 2019/2020 Oceanië

Een master is een graduaat die bedoeld is na het beëindigen van een bachelor in te vullen. Hoewel ze kan duren tussen de één en drie jaar van de studie, kan het meest meester 's-programma's in ongeveer twee jaar worden voltooid.

Wil je studeren in Oceanië? De twee meest gevraagde studie bestemmingen over Oceanië: Australië en Nieuw-Zeeland, beide samen bieden een ongewone en zeer onderscheidende studie avontuur.

Master Deeltijd in Biochemie Oceanië

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Biochemie, Oceanië

University of Wollongong

Er is momenteel een grote vraag naar afgestudeerden in Medicinale chemie. De Master of Medicinal Chemistry graad biedt beroepsopleiding, samen met gespecialiseerde cursus ... [+]

Cursus samenvatting

Er is momenteel een grote vraag naar afgestudeerden in Medicinale chemie. De Master of Medicinal Chemistry graad biedt beroepsopleiding, samen met gespecialiseerde cursussen en een klein onderzoeksproject.

Wat ga je studeren

Aanvullende voorbereidende onderwerpen richten zich op laboratoriumwerk en wetenschappelijke communicatievaardigheden. Het biedt een alternatief carrièrepad voor PhD-studies of up-skilling voor de industrie.

Deze graad

Deze graad is ontworpen door de lens van globale perspectieven in de wetenschap, waar je ook wordt blootgesteld aan opkomende technologieën zoals het gebruik van drones, kunstmatige intelligentie AI, codering en virtual reality (google VR) in het verzamelen en analyseren van wetenschappelijke gegevens tijdens je eerste jaar kernvakken.... [-]

Australië Wollongong
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands