Filter
Master
Australië Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Vind Deeltijd Master Opleidingen in Biomedische studies in Australië 2019/2020

programma Een master is een gespecialiseerde opleiding die meestal wordt verkregen door mensen die willen hun leren concentreren in een bepaald gebied. Het verdienen van een Master of Science, MA of MBA is een slimme keuze voor studenten als het kan een concurrentievoordeel in een agressieve arbeidsmarkt kunnen voorzien.

De studie van de biomedische wetenschappen combineert diverse en gespecialiseerde disciplines zoals farmacologie, anatomie en immunologie. Biomedische wetenschappelijke onderzoekers zoeken naar manieren om de gezondheid in dieren en mensen te verbeteren en zelfs te verbeteren.

Australië heeft een gesubsidieerde hoger onderwijs voor studenten die de undergraduate graden. Ze geven ook leningen en subsidies voor de post graduate studenten. Hoger onderwijs start op undergraduate-diploma niveau van een doctorstitel aangeboden op elk gebied van studie.

Deeltijd Master in Biomedische studies in Australië

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Biomedische studies, Australië

University of Wollongong

Er is momenteel een grote vraag naar afgestudeerden in Medicinale chemie. De Master of Medicinal Chemistry graad biedt beroepsopleiding, samen met gespecialiseerde cursus ... [+]

Cursus samenvatting

Er is momenteel een grote vraag naar afgestudeerden in Medicinale chemie. De Master of Medicinal Chemistry graad biedt beroepsopleiding, samen met gespecialiseerde cursussen en een klein onderzoeksproject.

Wat ga je studeren

Aanvullende voorbereidende onderwerpen richten zich op laboratoriumwerk en wetenschappelijke communicatievaardigheden. Het biedt een alternatief carrièrepad voor PhD-studies of up-skilling voor de industrie.

Deze graad

Deze graad is ontworpen door de lens van globale perspectieven in de wetenschap, waar je ook wordt blootgesteld aan opkomende technologieën zoals het gebruik van drones, kunstmatige intelligentie AI, codering en virtual reality (google VR) in het verzamelen en analyseren van wetenschappelijke gegevens tijdens je eerste jaar kernvakken.... [-]

Australië Wollongong
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands