Filter
Master
Oceanië Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Beste Deeltijd Medische Studies in Biomedische studies 2019/2020 Oceanië

Een master degree is een type van de graduate training waarmee studenten op tot experts in hun gekozen gebieden geworden. Ontworpen voor degenen die eerder een bachelor diploma 's hebben afgerond, deze programma's zijn ongeveer twee jaar lang.

De studie van de biomedische wetenschappen combineert diverse en gespecialiseerde disciplines zoals farmacologie, anatomie en immunologie. Biomedische wetenschappelijke onderzoekers zoeken naar manieren om de gezondheid in dieren en mensen te verbeteren en zelfs te verbeteren.

Oceanië bestaat uit eilanden in de zuidelijke, westelijke en centrale Stille Oceaan, met inbegrip van Melanesië, Micronesië en Polynesië. De term wordt soms uitgebreid naar Australië, Nieuw-Zeeland, en de Maleise Archipel omvatten.

Master Opleiding Deeltijd in Biomedische studies Oceanië

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Biomedische studies, Oceanië

University of Wollongong

Er is momenteel een grote vraag naar afgestudeerden in Medicinale chemie. De Master of Medicinal Chemistry graad biedt beroepsopleiding, samen met gespecialiseerde cursus ... [+]

Cursus samenvatting

Er is momenteel een grote vraag naar afgestudeerden in Medicinale chemie. De Master of Medicinal Chemistry graad biedt beroepsopleiding, samen met gespecialiseerde cursussen en een klein onderzoeksproject.

Wat ga je studeren

Aanvullende voorbereidende onderwerpen richten zich op laboratoriumwerk en wetenschappelijke communicatievaardigheden. Het biedt een alternatief carrièrepad voor PhD-studies of up-skilling voor de industrie.

Deze graad

Deze graad is ontworpen door de lens van globale perspectieven in de wetenschap, waar je ook wordt blootgesteld aan opkomende technologieën zoals het gebruik van drones, kunstmatige intelligentie AI, codering en virtual reality (google VR) in het verzamelen en analyseren van wetenschappelijke gegevens tijdens je eerste jaar kernvakken.... [-]

Australië Wollongong
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands