HEALTHCARESTUDIES

Medische Studies in de Verenigde Montreal in Canada 2021

Een master degree is een type van de graduate training waarmee studenten op tot experts in hun gekozen gebieden geworden. Ontworpen voor degenen die eerder een bachelor diploma 's hebben afgerond, deze programma's zijn ongeveer twee jaar lang.

Canada is het beste land om het hoger onderwijs na te streven als je een interactief persoon. Bijna elke etnische groep is vertegenwoordigd in Canada dus het 'is een multiculturele samenleving. Taalbarrière is geen probleem voor buitenlandse studenten als Canada wordt beschouwd als leider van de wereld 's in het taalonderwijs.

Met verschillende graden van die instellingen, Montreal is een van de steden in Noord-Amerika, waar de uiterste concentratie van hoger onderwijs centra heeft. Sommige van de vooraanstaande mensen in het land geleid door de stad op basis van instellingen voor hun diploma's en certificaten.

Master Opleidingen in de Verenigde Montreal in Canada

gevonden resultaten Filter

International Masters for Health Leadership

McGill University, Desautels Faculty of Management
Master
Master
<
Deeltijd
<
15 maanden
Engels
Campus

De International Masters for Health Leadership (IMHL) ontwikkelt management- en leiderschapsvaardigheden voor de gezondheidszorg over de hele wereld en is een 15 maanden duren ...

Lees meer

Master of Health Services Administration, Quality Management en Patient Safety Option

University of Montreal, Université de Montréal
Master
sep 2021
Frans

Kwaliteits- en patiëntveiligheidsmanagement streeft ernaar ongewenste voorvallen te beperken en de toepassing van de beste klinische en organisatorische praktijken te bevorder ...

Lees meer