$close

Filters

Resultaten weergeven

Master Opleidingen in de Verenigde Londen in Canada 2022

Een master degree is een type van de graduate training waarmee studenten op tot experts in hun gekozen gebieden geworden. Ontworpen voor degenen die eerder een bachelor diploma 's hebben afgerond, deze programma's zijn ongeveer twee jaar lang.Canada is het beste land om het hoger onderwijs na te streven als je een interactief persoon. Bijna elke etnische groep is vertegenwoordigd in Cana… Meer informatie

Een master degree is een type van de graduate training waarmee studenten op tot experts in hun gekozen gebieden geworden. Ontworpen voor degenen die eerder een bachelor diploma 's hebben afgerond, deze programma's zijn ongeveer twee jaar lang.

Canada is het beste land om het hoger onderwijs na te streven als je een interactief persoon. Bijna elke etnische groep is vertegenwoordigd in Canada dus het 'is een multiculturele samenleving. Taalbarrière is geen probleem voor buitenlandse studenten als Canada wordt beschouwd als leider van de wereld 's in het taalonderwijs.

London city in Canada is veel liever door zowel lokale als buitenlandse studenten die hier komen om hun opleiding te bevorderen. Met de stad hosting, een aantal van de belangrijkste leren instituten in de regio, zoals de Fanshawe College en de universiteit van Western Ontario, dit feit werkelijk weerspiegelt hoe het onderwijs wordt veel gewaardeerd.

Lees Minder
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Western University Faculty of Health Sciences
Londen, Canada

Western University is leider van het bewegingsapparaat fysiotherapie en was het eerste afgestudeerde programma van deze soort in Canada.

Western University is leider van het bewegingsapparaat fysiotherapie en was het eerste afgestudeerde programma van deze soort in Canada. -
Master
Engels
Campus
 
Western University Faculty of Health Sciences
Londen, Canada

Western University is een leider op het gebied van wondverzorging en is het eerste afgestudeerde programma van deze soort in Canada.

Western University is een leider op het gebied van wondverzorging en is het eerste afgestudeerde programma van deze soort in Canada. -
Master
Engels
Campus
 
Western University Faculty of Health Sciences
Londen, Canada

De Master's Degree in Applied Health Sciences heeft tot doel gezondheidsleiders te promoten.

De Master's Degree in Applied Health Sciences heeft tot doel gezondheidsleiders te promoten. -
Master
Engels
Online