HEALTHCARESTUDIES

Medische Studies in de Verenigde Ottawa in Canada 2021

programma Een master is een gespecialiseerde opleiding die meestal wordt verkregen door mensen die willen hun leren concentreren in een bepaald gebied. Het verdienen van een Master of Science, MA of MBA is een slimme keuze voor studenten als het kan een concurrentievoordeel in een agressieve arbeidsmarkt kunnen voorzien.

Canadezen hechten grote waarde aan het leren, en een onderwijssysteem eersteklas hebben ontwikkeld met hoge normen. Niet alleen Canada zorgen voor een veilige, schone omgeving, maar het is consequent gerangschikt als een van de beste plaatsen ter wereld in termen van kwaliteit van het leven om te leven door de VN.

Ottawa wordt erkend als een van de best opgeleide steden in Canada. Bijna de helft van de bevolking is afgestudeerd aan de verschillende universiteiten en hogescholen. De belangrijkste hoger onderwijs instelling-Universiteit van Ottawa en Carleton University heeft direct en indirect bijgedragen.

Masters in de Verenigde Ottawa in Canada

gevonden resultaten Filter

Master of Science in gezondheidssystemen

Telfer School of Management
Master
<
Voltijds
<
18 maanden
Engels
Campus

Gezondheidszorg systemen zijn dynamische systemen die constant naar verwachting meer diensten te verlenen met dezelfde of minder middelen. Zodat we kunnen voldoen aan de medis ...

Lees meer

MHA - meester van de gezondheidsdienst

Telfer School of Management
Master
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
16&nbsp;-&nbsp;28 maanden
Engels
Campus

Voor u een baan in de gezondheidszorg management is veel meer dan alleen een carrière-optie van de vele. Je hebt een passie voor de gezondheid. Je beschikt over een diepe en e ...

Lees meer