HEALTHCARESTUDIES

Beste Online Medische Studies in Denemarken

Een master degree is een type van de graduate training waarmee studenten op tot experts in hun gekozen gebieden geworden. Ontworpen voor degenen die eerder een bachelor diploma 's hebben afgerond, deze programma's zijn ongeveer twee jaar lang.

Over de Atlantische Oceaan, heeft de discussie over online cursussen en hun potentieel te herstructureren hoger onderwijs woedt al enige tijd. Cursussen zijn gestructureerd als wekelijkse online conferenties, communicatie met de cursus docent en andere cursisten vindt plaats in een virtuele leeromgeving. De online cursussen zijn bedoeld om te passen rond uw kalender en u toegang tot de cursus wanneer het geschikt is voor u.

Denemarken 's hoger onderwijs legt de nadruk op een technisch hoger onderwijs door de universiteit leren. De meeste van de Deense universiteiten biedt ook kwaliteit internationale studenten cultuur vanwege zijn ontspannen Scandinavische houding.

Online Master in Denemarken

1 Resultaten in Mastergraad, Denemarken, Online Filter

Master of Headache Disorders

University of Copenhagen
Master
okt 2020
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De Master of Headache Disorders is een doorlopend professioneel ontwikkelingsprogramma voor professionals in de gezondheidszorg, zoals medische studenten, neurologen, huisarts ...

Lees meer