HEALTHCARESTUDIES

Masters in de Verenigde Tübingen in Duitsland 2021

programma Een master is een gespecialiseerde opleiding die meestal wordt verkregen door mensen die willen hun leren concentreren in een bepaald gebied. Het verdienen van een Master of Science, MA of MBA is een slimme keuze voor studenten als het kan een concurrentievoordeel in een agressieve arbeidsmarkt kunnen voorzien.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Tübingen is geprezen als een universiteitsstad met een statistiek van ieder een op de tien bewoners zijn een student. Het is ook bekend om verschillende evenementen te houden gedurende het hele jaar en herbergt een van de oudste universiteiten binnen naast talrijke instellingen.

Masters in de Verenigde Tübingen in Duitsland

gevonden resultaten Filter

Master in biomedische technologieën

University Of Tuebingen Faculty Of Medicine
Master
okt 2021
<
Voltijds
<
4 semesters
Engels
Campus

Het masterprogramma aan de Universiteit van Tübingen is een uitstekende keuze voor studenten die op zoek zijn naar geavanceerde academische en toepassingsgerichte onderzoekstr ...

Lees meer

Master in Molecular Medicine

University Of Tuebingen Faculty Of Medicine
Master
okt 2021
<
Voltijds
15 jul 2021
Engels
Campus

Het masterprogramma van Tübingen is een uitstekende keuze voor studenten die op zoek zijn naar een geavanceerd academisch en laboratoriumonderzoekstrainingsprogramma in de mod ...

Lees meer