518 Master Opleidingen in Europa for 2024

Master Opleidingen in Europa for 2024Filter
    • Lisbon, Portugal

    Deeltijd

    Blended

    Portugees

    De Master in Human Nutrition and Metabolism integreert menselijke voeding en voedsel met metabolisme, met als doel hooggekwalificeerde professionals op te leiden die in staat zijn om systematisch en uitgebreid de belangrijkste gezondheidsproblemen in verband met een ontoereikende levensstijl te analyseren, met name op het gebied van voeding. Het programma richt zich op strategieën om een gezonde levensstijl te bevorderen vanuit een perspectief van leefstijlgeneeskunde.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    9 maanden

    Op de campus

    Engels

    De Master in Pharmaceutical & Biotech Management is een baanbrekend programma dat de meest recente ontwikkelingen in de farmaceutische, biotech- en life science-industrie behandelt. EADA biedt je de mogelijkheid om lid te worden van een vooraanstaande business school in het stadscentrum van Barcelona, een van de Europese hubs van de sector. Bij EADA leer je kwalitatieve en kwantitatieve vaardigheden die een toegevoegde waarde zijn voor je profiel in de branche. De lessen zijn klein en divers, en deelnemers leren van ervaren docenten met behulp van de casestudy-methode.

    • Dublin, Ierland

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De Masters in Philosophy in Psychoanalytic Studies biedt afgestudeerden een grondige introductie in de geschiedenis, theorie en toepassingen in klinisch werk en de bredere cultuur van de psychoanalyse van Freud tot moderne schrijvers in dit brede veld. De cursus is interessant voor mensen met verschillende achtergronden, waaronder afgestudeerden in psychologie, filosofie en andere universitaire programma's, maar ook voor professionals in de geestelijke gezondheidszorg en mensen die werken op het gebied van onder meer de kunsten, het onderwijs en de gezondheidszorg. .

    • Online

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Blended, Afstand leren

    Engels

    Brunel's Master of Public Health (online) is ontworpen om ambitieuze professionals te helpen geavanceerde vaardigheden en competenties te verwerven op het gebied van volksgezondheid en gezondheidsbevordering. De cursus zal u helpen een multidisciplinaire benadering te verwerven voor het begrijpen en oplossen van hedendaagse uitdagingen op het gebied van volksgezondheid en gezondheidsbevordering. Je krijgt geavanceerde kennis van aanverwante gebieden, waaronder mondiaal volksgezondheidsbeleid, gedragsverandering, epidemiologie, gezondheidseconomie en onderzoeksvaardigheden.

    • Barcelona, Spanje

    Deeltijd

    9 maanden

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Het belangrijkste doel van onze interdisciplinaire Executive Master in Digital Health is om een digitaal gezondheidspersoneel op te bouwen om de huidige kenniskloof tussen gezondheid en technologie te overbruggen om de gezondheidsgerelateerde maatschappelijke uitdagingen aan te pakken tijdens de ontwikkeling en implementatie van evidence-based digitale oplossingen.

    • Vaasa, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De masteropleiding Advanced Practice Nursing in Clinical Caring Science biedt geavanceerde klinische competenties voor praktijkverpleegkundigen. Na je afstuderen kun je oefenen op bredere verantwoordelijkheidsgebieden, van onafhankelijk werk in geavanceerde klinische rollen tot de ontwikkeling van evidence-based gezondheidszorg.

    • Amsterdam, Nederlanden

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De Master of Public Health and Health Equity (MPH-HE) is een mid-career Master of Science-programma, georganiseerd door KIT Koninklijk Instituut voor de Tropen en de Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Het is bedoeld voor professionals die werkzaam zijn in de gezondheidszorg of gezondheidsbeheer, in nationale gezondheidsstelsels of internationale organisaties.

    • Madrid, Spanje
    • Online

    Deeltijd

    12 maanden

    Blended

    Spaans

    Specialiseer je bij Real Madrid C.F en ontwikkel je kennis met de nieuwste technieken en trends in sportfysiotherapie. Gekozen voor de beste masteropleiding op het gebied van fysiotherapie, volgens de ranglijst van El Mundo. Je verwerft de nodige tools om plannen te ontwikkelen voor de preventie en revalidatie van blessures bij sporters.

    • Barcelona, Spanje
    • Madrid, Spanje

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Op de campus

    Spaans

    Theatertherapie is een discipline die psychotherapeutische interventiemodellen ontwikkelt met ondersteuning van theatrale artistieke technieken. Het is een hulpmiddel dat kanalen voor expressie en communicatie opent, sociale vaardigheden ontwikkelt, cognitieve vaardigheden vergroot, creativiteit en het beheer van gezonde emoties bevordert, de behandeling van aandoeningen voorkomt en vergemakkelijkt, het leren stimuleert en helpt gevaarlijke situaties, risico's en conflicten op te lossen. Als theatertherapeut help je mensen om conflict- en risicosituaties en persoonlijke problemen op te lossen door belangrijke veranderingen in hun eigen leven aan te brengen.

    • Malmö, Zweden

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het programma creëert een platform voor het begrijpen van de betrokkenheid van oppervlaktewetenschap bij de biogeneeskunde en biotechnologie. Je krijgt theoretische kennis en praktische vaardigheden op het gebied van biomedische activiteiten die expertise vereisen die verder gaat dan de traditionele disciplines van de biomedische geneeskunde, scheikunde of biologie.

    • Murcia, Spanje

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Spaans

    Het doel van deze masteropleiding is om te reageren op een natuurlijke behoefte aan specialisatie van het veterinaire beroep naar een tak met een historische entiteit zoals Small Animal Medicine, en dus aan een professionele oriëntatie ervan. Dit feit is zelfs duidelijk in de ogen van elke profane waarnemer in de zaak en wordt op zichzelf gerechtvaardigd door de vanzelfsprekendheid van zijn bestaan.

    • Olomouc, Tsjechië

    Full time

    5 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het curriculum van de opleiding Tandheelkunde is identiek aan dat van Tsjechische geneeskundestudenten, behalve dat het in het Engels wordt onderwezen. Het voldoet aan de normen van de Europese Unie.

    • Belfast, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Queen's University Belfast heeft een dynamisch nieuw MSc-programma ontwikkeld voor studenten die op zoek zijn naar een loopbaan in de wereldwijde farmaceutische industrie. De nieuwe MSc in Industrial Pharmaceutics zal afgestudeerden voorbereiden met de expertise en vaardigheden die nodig zijn voor werk in een industrie die naar schatting $ 1,2 biljoen waard is. Industriële farmacie speelt een cruciale rol bij de ontwikkeling, validatie en productie van nieuwe medicijnen, waarbij de veiligheid en kwaliteit ervan wordt gewaarborgd, en MSc-afgestudeerden zullen in alle stadia van de medicijnontwikkelingspijplijn kunnen profiteren van werkgelegenheid.

    • Atarfe, Spanje

    Full time, Deeltijd

    800 uur

    Afstand leren

    Spaans

    Tegenwoordig hebben technologische ontwikkelingen het mogelijk gemaakt om een grote verscheidenheid aan medische en cosmetische procedures te creëren om een gezondere en meer verzorgde huid te krijgen, dit is waar esthetische dermatologie verantwoordelijk voor is. In deze master esthetische dermatologie leer je alle kennis, technieken en procedures met betrekking tot huidverzorging, en word je je bewust van het belang ervan vanwege het feit dat het in permanent contact staat met externe agenten.

    • Belfast, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De MPH in Global Health is bedoeld om kandidaten een duidelijk begrip te geven van wereldwijde gezondheidsproblemen en hoe deze problemen van invloed zijn op het volksgezondheidsbeleid en de praktijk. Het MPH in Global Health-programma biedt gedegen volksgezondheidstraining en blootstelling aan mondiale gezondheidspolitiek, beleid, systemen en praktijken door middel van didactische onderwijssessies, teamgebaseerd onderzoek en presentaties, en individuele werkgebaseerde projecten of proefschriften.