HEALTHCARESTUDIES

Afstandsonderwijs Master Opleidingen in Farmaceutische Analyse 2020

programma Een master is een gespecialiseerde opleiding die meestal wordt verkregen door mensen die willen hun leren concentreren in een bepaald gebied. Het verdienen van een Master of Science, MA of MBA is een slimme keuze voor studenten als het kan een concurrentievoordeel in een agressieve arbeidsmarkt kunnen voorzien.

Farmaceutische analyse is een wetenschappelijk programma dat zich richt op de kwaliteitscontrole van chemische verbindingen, met name die welke verband houden met geneesmiddelen. Dit vakgebied is nuttig voor individuen die met R & D laboratoria en regulerende agentschappen willen werken.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

Afstandsonderwijs Master in Farmaceutische Analyse

5 Resultaten in Farmaceutische Analyse, Afstandsonderwijs Filter

MSc in Analytical

International Medical University
MSc
<
Voltijd
<
18 maanden
Engels
Campus

De IMU Master of Science graad in Analytische en Farmaceutische Chemie is geschikt voor afgestudeerden met een diploma in de chemie, farmacie of aanverwante disciplines en is ...

Lees meer

MSc in farmaceutische analyse

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)
MSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

Verwerven van de vaardigheden, kennis en hands-on ervaring voor een carrière als een farmaceutische analist in de industrie of Academia.

Lees meer

Meesters in het nieuwe professionele uitdagingen voor de farmaceutische

Escuela Europea de Salud
Master
sep 2020
<
Deeltijd
<
1500 uur
Engels
Online

De training zal plaatsvinden geheel nemen in afstand-modus door het geven van de student het materiaal gepubliceerd in boekvorm (IFBN het Ministerie van Cultuur, gepersonalise ...

Lees meer

Master in de farmaceutische analyse

China Pharmaceutical University
Master
sep 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Farmaceutische analyse is de studie van de samenstelling, de eigendom, kwaliteitscontrole, kwaliteitsborging en biomedische eigenschappen van natuurlijke, chemische and Bioeng ...

Lees meer

Msc farmaceutische analyse

University of Strathclyde: Faculty of Science
MSc
aug 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Deze cursus geeft u specialistische kennis van de analytische technieken gebruikt voor het opsporen, identificeren en kwantitatief drugs en aanverwante stoffen te bepalen.

Lees meer