HEALTHCARESTUDIES.NL

Beste Deeltijd Medische Studies in Gezondheidsinformatica 2019/2020

Een master degree is een type van de graduate training waarmee studenten op tot experts in hun gekozen gebieden geworden. Ontworpen voor degenen die eerder een bachelor diploma 's hebben afgerond, deze programma's zijn ongeveer twee jaar lang.

Deeltijd Master Opleiding in Gezondheidsinformatica

2 Resultaten in Gezondheidsinformatica Filter

Master of Health Administration - Gezondheidsinformatica

The University of Scranton Online
Online Deeltijd 30 maanden September 2020 Verenigde Staten Scranton

De CAHME-geaccrediteerde Master of Health Administration (MHA) van de University of Scranton in het Health Informatics-programma legt de kracht van data in handen.

Master in de gezondheidsinformatica

University of Wollongong
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaren Maart 2020 AustraliĆ« Wollongong +1 more

Gezondheidsdiensten in Australiƫ, zoals in de meeste landen, kennen een enorme belangstelling en investeringen in e-gezondheidszorg. De Master of Health Informatics is ontworpen om IT-professionals specifieke kennis van medische informatica te bieden en gezondheidswerkers een beter begrip van IT in hun sector te bieden. Je studeert kernvakken in Knowledge Engineering, Inleiding tot gezondheidsinformatica, Informatieontwerp en Content Management, en Concepten en Issues in Healthcare Computing. Afhankelijk van je eerdere kwalificaties, voltooi je vakken uit een specialisatie informatica of gezondheid. Je zult ook een Professional Practice and Research Project voltooien.