Master in Gezondheidszorg op Cyprus

Bekijk alle Masters in Gezondheidszorg op Cyprus

Gezondheidszorg

Zodra studenten hun undergraduate graden te voltooien, hebben zij de mogelijkheid om een ​​master na te streven in een gekozen discipline. programma Een master is bedoeld om de kennis van een bepaald gebied en studenten helpen verbeteren voor te bereiden op academische en professionele carrière na het afstuderen.

Gezondheidszorg management is een breed vakgebied. Coursework kan veel business-based cursussen, terwijl ook in medische onderwerpen zoals gezondheidsbeleid, ziekenhuis management, en nog veel meer. Programma's verkennen typisch onderwerpen met het oog op leiderschap en samenwerking om studenten te helpen door toekomstige uitdagingen in hun organisatie te werken.

Het hoger onderwijs in Cyprus wordt uitgevoerd in de vijf gemeenschappelijke internationale talen, namelijk Engels, Frans, Portugees, Turks, Grieks en Chinees. Dit heeft vraagstukken van taalbarrières in deze instellingen voor hoger onderwijs opgelost, zodat zelfs internationale studenten naar het land van het hoger onderwijs te zoeken.

Master in Gezondheidszorg op Cyprus

Lees meer

Master in gezondheidsbeleid en gezondheidsdienstenontwerp

Open University Of Cyprus
Online Voltijd Deeltijd 2 jaar September 2019 Cyprus Cyprus Online +1 more

Het doel van het postgraduate programma is om gespecialiseerde kennis aan te bieden en om vaardigheden en attitudes te ontwikkelen in een reeks van wetenschappelijke vraagstukken van politieke gezondheid, door de analyse van de complexiteit van gezondheidssystemen vanuit verschillende perspectieven. Het programma is bedoeld voor mensen met interesse in gezondheidsbeleid, strategische planning en leiderschap in gezondheidsdiensten. [+]

Het doel van het postgraduate programma is om gespecialiseerde kennis aan te bieden en om vaardigheden en attitudes te ontwikkelen in een reeks van wetenschappelijke vraagstukken van politieke gezondheid, door de analyse van de complexiteit van gezondheidssystemen vanuit verschillende perspectieven. Het programma is bedoeld voor mensen met interesse in gezondheidsbeleid, strategische planning en leiderschap in gezondheidsdiensten.

Het programma is gericht aan:

Afgestudeerden - Afgestudeerden van scholen / afdelingen (universitair hoofddocenten gezondheid, psychologie, sociale en politieke wetenschappen, administratie, economie en informatica), gerelateerd aan de inhoud van het programma.(Ministeries, verzekeringsmaatschappijen, verzekeringsfondsen, verzekeringsmaatschappijen, lokale overheidsorganisaties, farmaceutische bedrijven, medische apparatuurbedrijven) in Cyprus en Griekenland in de eerste plaats.Publieke en private gezondheidssector Executives (ziekenhuizen, gezondheidscentra, poliklinieken, poliklinieken, diagnostische centra) in Cyprus en Griekenland in de eerste plaats.Leidinggevenden van niet-gouvernementele organisaties en non-profitorganisaties in het bredere gebied van gezondheid en sociale bescherming.Andere afgestudeerden die meer geïnteresseerd zijn in individuele aspecten van het gezondheidsbeleid of geïnteresseerd zijn in onderzoek in gezondheidsdiensten.Structuur van het programma... [-]

Master in Management of Health Units

Open University Of Cyprus
Online Voltijd Deeltijd 2 jaar September 2019 Cyprus Cyprus Online +1 more

Het doel van het postuniversitaire studieprogramma "Health Units Management" is gezondheidswerkers voor te bereiden door de verwerving van gespecialiseerde kennis en managementvaardigheden voor het personeel van openbare en particuliere gezondheidszorgeenheden, evenals de centrale en regionale diensten van het systeem. gezondheid. [+]

Het doel van het postuniversitaire studieprogramma "Health Units Management" is gezondheidswerkers voor te bereiden door de verwerving van gespecialiseerde kennis en managementvaardigheden voor het personeel van openbare en particuliere gezondheidszorgeenheden, evenals de centrale en regionale diensten van het systeem. gezondheid.

Structuur van het programma

Het programma is gestructureerd in acht (8) thematische modules van zes maanden, waarvan vijf (5) verplicht zijn en alle drie (3) kunnen worden geselecteerd tussen vijf (5) thematische units en de masterproef, twee thematische modules.

Het eerste jaar bestaat uit 4 verplichte TH's, die in paren worden geselecteerd. Het eerste paar is de thematische modules ΔΜΥ501Α en ΔΜΥ501Β en het tweede paar bestaat uit de thematische modules ΔΜΥ502Α en ΔΜΥ502Β.... [-]