Master in Gezondheidszorg in Duitsland

Vind Medische Studies in Gezondheidszorg in Duitsland

Gezondheidszorg

Een master degree is een type van de graduate training waarmee studenten op tot experts in hun gekozen gebieden geworden. Ontworpen voor degenen die eerder een bachelor diploma 's hebben afgerond, deze programma's zijn ongeveer twee jaar lang.

Gezondheidszorg management is een gebied met betrekking tot het beheer en de administratie van de volksgezondheidssystemen. Afgestudeerden kunnen een kans hebben om in rollen te werken die een positief verschil in de wereld maken. Professionals houden toezicht op de zakelijke kant van medische voorzieningen en organisaties.

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een federale parlementaire republiek in West-Midden-Europa. Het land bestaat uit 16 staten, en de hoofdstad en grootste stad is Berlijn.

Master in Gezondheidszorg in Duitsland

Lees meer

Meester van gezondheidsmanagement (mahm) studie

Apollon Hochschule
Online Deeltijd 24 - 32 maanden Open Inschrijving Duitsland Germany Online

Zakelijke kennis en expertise over human resources en organisatiemanagement zijn te vinden in de gezondheidszorg als een steeds vanzelfsprekend. Hoe verder het vormen van afstandsonderwijs Master of Health Management (mahm) geeft u als experts uit de industrie gericht management gerelateerde kennis. Het doel is om u te helpen door relevante voorbeelden en vragen stellen aan de hand van de ondernemende instrumenten te geven voor de belangrijkste uitdagingen in de gezondheidszorg markt ... [+]

Zakelijke kennis en expertise over human resources en organisatiemanagement zijn te vinden in de gezondheidszorg als een steeds vanzelfsprekend. Hoe verder het vormen van afstandsonderwijs Master of Health Management (mahm) geeft u als experts uit de industrie gericht management gerelateerde kennis. Het doel is om u te helpen door relevante voorbeelden en vragen stellen aan de hand van de ondernemende instrumenten te geven voor de belangrijkste uitdagingen in de zorgmarkt. Voor de aankoop door de praktische curriculum verfijnde gezondheidseconomische deskundigheid. In combinatie met uw eerdere werkervaring zal deze kennis om strategisch te handelen. Na voltooiing, zodat u een leidende positie vakkundig te houden. Daarnaast zullen de artsen worden bijgeschreven 420 CME punten voor de masteropleiding onder je.... [-]