HEALTHCARESTUDIES.NL

Top Deeltijd Medische Studies in Gezondheidszorgtechnologie in de Verenigde Engeland Verenigd Koninkrijk 2019/2020

Een master is een graduaat die bedoeld is na het beëindigen van een bachelor in te vullen. Hoewel ze kan duren tussen de één en drie jaar van de studie, kan het meest meester 's-programma's in ongeveer twee jaar worden voltooid.

Medische technologie omvat vaak een breed scala aan disciplines en leren. Het is meestal zwaar onderzoek gericht. Studenten kunnen vinden dat ze na afloop een verscheidenheid aan opties hebben. Medische technici kunnen worden gevonden in laboratoria, onderzoeksposten, onderwijs, volksgezondheid of farmaceutica.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Deeltijd Master Opleiding in Gezondheidszorgtechnologie in de Verenigde Engeland in UK

2 Resultaten in Gezondheidszorgtechnologie, Engeland Filter

Meester in Ambient Assisted Living (msc door onderzoek)

Middlesex University London
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Londen UK Online +2 more

Dit postdoctorale onderzoek graad biedt de mogelijkheid voor studenten die willen een Ambient Assisted Living (AAL) onderzoek verrichten op een van een breed scala aan interdisciplinaire disciplines, om dit te doen onder begeleiding van ons team van experts.

MRes in de gezondheidszorg

Royal College of Art
Campus Deeltijd 2 jaren September 2020 Verenigd Koninkrijk Londen

Het MRes Healthcare Design is een uniek interdisciplinair tweejarig deeltijdprogramma dat gebruik maakt van de complementaire expertise van de School of Design van het Royal College of Art en het Helen Hamlyn Design Centre, en de expertise op het gebied van gezondheidszorg van de medische faculteit van Imperial College London en de Helix Center gevestigd in St Mary's Hospital in Paddington Londen.