HEALTHCARESTUDIES

Deeltijd Master Opleidingen in Gezondheidszorgtechnologie in de Verenigde Londen Verenigd Koninkrijk 2020

Zodra studenten hun undergraduate graden te voltooien, hebben zij de mogelijkheid om een ​​master na te streven in een gekozen discipline. programma Een master is bedoeld om de kennis van een bepaald gebied en studenten helpen verbeteren voor te bereiden op academische en professionele carrière na het afstuderen.

Medische technologie is een van de vele branches van de geneeskunde met een verscheidenheid aan carriereopties. Het bevat meestal een aantal verschillende disciplines en potentiële studietrajecten. De meeste studenten krijgen kennis technisch processen, een hoog niveau van wetenschappelijke bekwaamheid en een vermogen om complexe instrumenten te gebruiken.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Londen is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, de meest bevolkte regio en waar koninklijke familie woont. Het heeft de grootste concentratie van hoger onderwijs in Europa met 412.000 studenten aan 43 universiteiten.

Deeltijd Master Opleiding in Gezondheidszorgtechnologie in de Verenigde Londen in UK

4 Resultaten in Gezondheidszorgtechnologie, Londen Filter

Meng in Biomedical Engineering

Imperial College London
Master
okt 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Ontwikkel breedte en diepgang van technische vaardigheden en kennis om problemen in geneeskunde en biologie aan te pakken.

Lees meer

MRes in de gezondheidszorg

Royal College of Art
Master
sep 2020
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Dit unieke interdisciplinaire programma is gebaseerd op de complementaire expertise van de RCA 's School of Design en Helen Hamlyn Design Centre, en de expertise in de gezondh ...

Lees meer

Msc in Nanotechnology and Regenerative Medicine

University College London (UCL) - Division of Surgery & Interventional Science
MSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

Nanotechnologie en regeneratieve geneeskunde zijn snel groeiende gebieden met het potentieel om de moderne geneeskunde radicaal te veranderen. Dit multidisciplinaire programma ...

Lees meer

MRes in Molecular Science and Engineering

Imperial College London
Master
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Het Institute for Molecular Science and Engineering heeft een unieke Master of Research gelanceerd om studenten op te leiden in interdisciplinair onderzoek in dit opkomende en ...

Lees meer