HEALTHCARESTUDIES

Deeltijd Medische Studies in Gezondheidszorgtechnologie in de Verenigde Johannesburg Zuid-Afrika 2020

programma Een master is een gespecialiseerde opleiding die meestal wordt verkregen door mensen die willen hun leren concentreren in een bepaald gebied. Het verdienen van een Master of Science, MA of MBA is een slimme keuze voor studenten als het kan een concurrentievoordeel in een agressieve arbeidsmarkt kunnen voorzien.

Medische technologie is een van de vele branches van de geneeskunde met een verscheidenheid aan carriereopties. Het bevat meestal een aantal verschillende disciplines en potentiƫle studietrajecten. De meeste studenten krijgen kennis technisch processen, een hoog niveau van wetenschappelijke bekwaamheid en een vermogen om complexe instrumenten te gebruiken.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

Johannesburg stad is de grootste bron van goud en diamanten in Zuid-Afrika. Het is de basis van het Grondwettelijk hof van Zuid-Afrika en is de grootste en rijkste stad in de provincie Gauteng. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Johannesburg.

Deeltijd Master Opleiding in Gezondheidszorgtechnologie in de Verenigde Johannesburg in Zuid-Afrika

1 Resultaten in Gezondheidszorgtechnologie, Johannesburg Filter

MTech in biomedische technologie

University of Johannesburg
Master
jan 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Aan het einde van deze kwalificatie hebben studenten een proefschrift geproduceerd.

Lees meer