HEALTHCARESTUDIES

Deeltijd Medische Studies in de Verenigde Saint Andrews het Verenigd Koninkrijk 2020

Een master degree is een type van de graduate training waarmee studenten op tot experts in hun gekozen gebieden geworden. Ontworpen voor degenen die eerder een bachelor diploma 's hebben afgerond, deze programma's zijn ongeveer twee jaar lang.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

St. Andrews is gelegen in Schotland en staat bekend als de bakermat van de golfsport. Een van de vijftien Schotse universiteiten, is de Universiteit van St. Andrews is er gevestigd. Het is ook de oudste Schotse universiteit, opgericht in 1410.

Deeltijd Master Opleiding in de Verenigde Saint Andrews in UK

gevonden resultaten Filter

MSc in gezondheidspsychologie

University of St Andrews
MSc
14 sep 2020
<
Voltijds
Engels
Campus

De MSc in Health Psychology begint studenten op het pad naar een Chartered Psychologist en biedt training in de toepassingen van psychologische theorie en onderzoeksmethoden.

Lees meer

MSc in Digital Health

University of St Andrews
MSc
14 sep 2020
<
Voltijds
Engels
Campus

De MSc Digital Health is een eenjarige interdisciplinaire masteropleiding. Het onderzoekt hoe de gezondheidszorg wordt getransformeerd door middel van data-analyse en digitale ...

Lees meer