HEALTHCARESTUDIES

Masters in de Verenigde Parma in Italië 2021

Een master's degree is een geavanceerd studieprogramma dat in ongeveer twee jaar kan worden afgerond, hebben verstrekt leerlingen al behaalde een bachelor's degree in een vergelijkbaar gebied. Studenten kunnen kiezen voor een Master of Arts, een MSc of een MBA te verdienen, afhankelijk van hun huidige en toekomstige doelen.

Officieel bekend als de Italiaanse Republiek, het land is gevonden in Zuid-Europa. De officiële taal is het Italiaans en het cultureel rijke hoofdstad is Rome. Veel van de oudste universiteiten ter wereld 's bevinden zich in Italië, in het bijzonder de Universiteit van Bologna (opgericht in 1088). Er zijn drie Superior Graduate Schools met "de status van universiteit ", drie instituten met de status van de Doctoral Hogescholen, die functioneren op graduate en post-graduate niveau.

De kaas van Italië - Parma staat bekend om haar architectuur en rijke erfgoed. Het heeft een aantal van de oudste universiteiten van Italië, zoals de Universiteit van Parma. Daarom, wie is geïnteresseerd in het verkrijgen van een goede opleiding in een traditionele plaats moet wonen in Parma.

Medische Studies in de Verenigde Parma in Italië

gevonden resultaten Filter

Master in theorie en methoden van preventieve en aangepaste fysieke activiteiten

University of Parma
Master
okt 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2 jaren
Italiaans
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Master's degree in theorie en methoden van preventieve en aangepaste fysieke activiteiten is een tweejarige gratis toegangsmaster voor 120 ECT's. Het doel van de master is om ...

Lees meer

Master in de geneeskunde en de chirurgie

University of Parma
Master
okt 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
6 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De missie van de eencyclus Masteropleiding Geneeskunde en Chirurgie wordt geïdentificeerd met de opleiding van een arts op een initieel professioneel niveau met een biomedisch ...

Lees meer