HEALTHCARESTUDIES

Medische Studies in de Verenigde Bunkyo City in Japan 2021

Master's graden zijn geavanceerde academische programma's die beschikbaar zijn in verschillende studiegebieden zijn. Masteropleidingen kunnen meestal in ongeveer twee tot drie jaar worden voltooid. Afhankelijk van de school, ze kunnen zelfs online worden verdiend.

Japan heeft een van de sterk geïntegreerde systemen voor hoger onderwijs in Azië. Japans benadering van wetenschap en technologie wordt hoog gewaardeerd daarmee hun opleidingsniveau zeer gestructureerd van kindertijd naar primaire door secundaire tertiaire niveau. Met 126 miljoen mensen wonen in Japan heeft het een cultureel rijke omgeving. Greater Tokyo gebied is het grootste stedelijke gebied in de wereld, met meer dan 30 miljoen inwoners.

Master Opleidingen in de Verenigde Bunkyo City in Japan

gevonden resultaten Filter

Master of Science in gezondheids- en sportwetenschappen

顺天堂大学
MSc
apr 2021
Japans
Campus

Het Master of Science-programma bestaat uit twee jaar natuurlijk werk gericht op een "Health and Sports Science Specialization."

Lees meer

Master in gezondheidszorg en verpleging

顺天堂大学
Master
apr 2021
Japans
Campus

Onze Graduate School heeft tot doel onderzoekers en opvoeders aan te moedigen om gespecialiseerde verpleegkundigen te worden met geavanceerde verpleegkundige praktijkcompetent ...

Lees meer