HEALTHCARESTUDIES

Medische Studies in Japan 2021

programma Een master is een gespecialiseerde opleiding die meestal wordt verkregen door mensen die willen hun leren concentreren in een bepaald gebied. Het verdienen van een Master of Science, MA of MBA is een slimme keuze voor studenten als het kan een concurrentievoordeel in een agressieve arbeidsmarkt kunnen voorzien.

Japan heeft een van de sterk geïntegreerde systemen voor hoger onderwijs in Azië. Japans benadering van wetenschap en technologie wordt hoog gewaardeerd daarmee hun opleidingsniveau zeer gestructureerd van kindertijd naar primaire door secundaire tertiaire niveau. Met 126 miljoen mensen wonen in Japan heeft het een cultureel rijke omgeving. Greater Tokyo gebied is het grootste stedelijke gebied in de wereld, met meer dan 30 miljoen inwoners.

Masters in Japan

gevonden resultaten Filter

Masteropleiding Graduate School of Medicine

Asahikawa Medical College (Asahikawa Ika Daigaku)
Master
apr 2021
Japans
Campus

旭川医科大学Medical旭川医科大学Graduate School of Medicine, Afdeling Verpleegkunde (masterprogramma) heeft twee cursussen, "Master's Thesis Course" en "Advanced Practice Course". Beide zi ...

Lees meer

Master of Science in gezondheids- en sportwetenschappen

顺天堂大学
MSc
apr 2021
Japans
Campus

Het Master of Science-programma bestaat uit twee jaar natuurlijk werk gericht op een "Health and Sports Science Specialization."

Lees meer

Master in gezondheidszorg en verpleging

顺天堂大学
Master
apr 2021
Japans
Campus

Onze Graduate School heeft tot doel onderzoekers en opvoeders aan te moedigen om gespecialiseerde verpleegkundigen te worden met geavanceerde verpleegkundige praktijkcompetent ...

Lees meer