HEALTHCARESTUDIES

Medische Studies in Letland 2021

Master's graden zijn geavanceerde academische programma's die beschikbaar zijn in verschillende studiegebieden zijn. Masteropleidingen kunnen meestal in ongeveer twee tot drie jaar worden voltooid. Afhankelijk van de school, ze kunnen zelfs online worden verdiend.

Letland heeft zowel tegen vergoeding, en state-gefinancierde hoger onderwijs. Het land heeft twee soorten opleidingen in het hoger onderwijs. Deze omvatten de academische en professionele programma's. Er zijn drie niveaus van het wetenschappelijk onderwijs - bachelor, master en doctoraat. Het klimaat in het land voorstander van verschillende winter sport en recreatie activiteiten zoals schaatsen, skiƫn en ijshockey. Internationale studenten liever studeren in Letland door zijn sociale leven, kunst-en culturele instellingen. Cultuur van het land is het makkelijk om mee te nemen.

Medische Studies in Letland

gevonden resultaten Filter

Master in de diergeneeskunde (eerste en tweede cyclus studies)

Latvia University of Life Sciences and Technologies
Master
<
Voltijds
<
6 jaren
Engels
Campus

'One Medicine - One Health-concept verbindt mens, dier en milieu en gezondheid. In de afgelopen jaren is de wetenschap van de diergeneeskunde heeft zich snel uitgebreid. Op di ...

Lees meer

Master in optometrie (klinisch)

Master
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
24&nbsp;-&nbsp;30 maanden
Engels
Campus

Het professionele masterprogramma Optometry (Clinical) biedt multidisciplinaire studies op basis van visuele wetenschappen en hedendaagse eerstelijnszorg.

Lees meer

Professionele Master in gezondheidszorg Specialist in sport

Latvian Academy of Sport Education
Master
sep 2021
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

De doelstellingen van Professional Master hoger onderwijs Studieprogramma "Zorgspecialist in de sport" is om te zorgen voor de economische, culturele en sociale beho ...

Lees meer