4 Master Opleidingen in Levensmiddelentechnologie 2020

Na het voltooien van een Bachelor of Science graad, kunnen studenten vaak blijven hun opleiding door het nastreven van een Master of Science. Het invullen van een master's degree kan één tot vier jaar te nemen en programma's kunnen gangen gebaseerde of op onderzoek gebaseerd zijn. Wat is een Master in Food Science? De focus van deze opleiding begint vaak met de studie van de chemie en… Meer informatie

Na het voltooien van een Bachelor of Science graad, kunnen studenten vaak blijven hun opleiding door het nastreven van een Master of Science. Het invullen van een master's degree kan één tot vier jaar te nemen en programma's kunnen gangen gebaseerde of op onderzoek gebaseerd zijn.

Wat is een Master in Food Science? De focus van deze opleiding begint vaak met de studie van de chemie en voeding van voedsel. Deze cursussen worden meestal gevolgd door methoden voor de evaluatie en analyse van levensmiddelen. Veel programma's richten zich op de wetenschap en de technologie bij food engineering. Andere cursussen meestal aangeboden zijn onder andere de verwerking van levensmiddelen technieken en kwaliteitsmanagement. Microbiologie is ook een groot deel van graden veel voedingsproducten wetenschap meester.

Afgestudeerden met een Master in Food Science in het algemeen de ontwikkeling van een grondige wetenschappelijke kennis, maar ook van cruciaal belang de werkplek vaardigheden. Afgestudeerden zijn vaak in staat om analytisch denken, probleem op te lossen op een creatieve manier, werken in teams, en effectief te communiceren.

Afhankelijk van opleiding de specifieke masteropleiding u selecteert, zullen de kosten variëren. Het land waar u kiezen voor een studie, evenals de duur van het programma, zal doorgaans bepalen van uw financiële verplichtingen. Rechtstreeks met de Admissions Office van het programma om de kosten verwachtingen te bepalen.

Een Master in Food Science opent de deuren naar een scala aan carrièremogelijkheden. Afgestudeerden kunnen ervoor kiezen om banen te oefenen op het gebied van onderzoek en productontwikkeling. Sommigen zouden verdiepen in de productie van voedsel, met de nadruk op de processen en de kwaliteit van het product. Anderen kunnen nog steeds een passie voor eten wetten en de uitvoering ervan te hebben. Kansen bestaan ​​in zowel de private en publieke sector.

Vandaag de dag zijn er meer mogelijkheden voor opleidingen dan ooit tevoren. Met afstandsonderwijs modules, kunt u toegang tot onderwijsprogramma's over de hele wereld die plaats biedt aan uw persoonlijke tempo en schema hebben.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
University of Illinois at Urbana-Champaign
Champaign, Verenigde Staten

Flexibiliteit in klassen en loopbaanopties zijn kenmerken van het PSM-programma voor voedingswetenschap en menselijke voeding. Ontdek carrièremogelijkheden in de voedings-, fa ... +

Flexibiliteit in klassen en loopbaanopties zijn kenmerken van het PSM-programma voor voedingswetenschap en menselijke voeding. Ontdek carrièremogelijkheden in de voedings-, farmaceutische en ingrediëntensector, terwijl je je expertise in voedings- en voedingswetenschap combineert met zakelijke vaardigheden. PSM-studenten in Illinois werken nauw samen met faculteits- en andere studenten, waaronder studenten in de op onderzoek gebaseerde MS en Ph.D. programma's. Studentenevenementen bieden kansen om mensen uit het bedrijfsleven, de industrie, de overheid en andere instellingen te ontmoeten om meer te leren over kansen en uitdagingen op het gebied van voedselwetenschap en menselijke voeding. -
MSc
Voltijd
18 maanden
English
aug 2020
01 feb 2020
Campus
 
Lithuanian University of Health Sciences
Kaunas, Litouwen

Het masterprogramma Food Sciences heeft tot doel gekwalificeerde professionals op te leiden die in staat zijn om onderzoeksresultaten van voedingsmiddelen in voedselfabrieken ... +

Het masterprogramma Food Sciences heeft tot doel gekwalificeerde professionals op te leiden die in staat zijn om onderzoeksresultaten van voedingsmiddelen in voedselfabrieken te gebruiken en nieuwe producten te ontwikkelen die voldoen aan de eisen van klanten en die voldoen aan hun behoeften aan gezonde voeding. Afgestudeerden krijgen bovendien competenties op het gebied van human resource management, organisatie van het productieproces en vertrouwen voor snelle zelfaanpassing om de markt continu te veranderen. -
MSc
Voltijd
2 jaren
Engels
sep 2020
15 jun 2020
Campus
 
IMF Business School
Madrid, Spanje

IMF Business School , in samenwerking met de Universiteit van Nebrija, lanceert de Master in Diëtetiek, Voeding en Voedselveiligheid, waarvan de doelstellingen zijn dat studen ... +

IMF Business School , in samenwerking met de Universiteit van Nebrija, lanceert de Master in Diëtetiek, Voeding en Voedselveiligheid, waarvan de doelstellingen zijn dat studenten kennis verwerven over de productie, wetgeving, kwaliteit en certificeringen van de voedingssector; evenals om de samenstelling van het voedsel en de werking van ons organisme grondig te analyseren. -
Master
Voltijd
Deeltijd
12 maanden
Spaans
Online
 
Universidad de Leon
León, Spanje

We bieden geavanceerde training in onderzoek op relevante aspecten op het gebied van diergeneeskunde en voedingswetenschappen.

We bieden geavanceerde training in onderzoek op relevante aspecten op het gebied van diergeneeskunde en voedingswetenschappen. -
Master
Voltijd
2 semesters
Spaans
sep 2020
04 May 2020
Campus