Filter
Master
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 2 Medische Studies in Levensmiddelentechnologie 2019/2020

Na het voltooien van een Bachelor of Science graad, kunnen studenten vaak blijven hun opleiding door het nastreven van een Master of Science. Het invullen van een master's degree kan één tot vier jaar te nemen en programma's kunnen gangen gebaseerde of op onderzoek gebaseerd zijn.

Wat is een Master in Food Science? De focus van deze opleiding begint vaak met de studie van de chemie en voeding van voedsel. Deze cursussen worden meestal gevolgd door methoden voor de evaluatie en analyse van levensmiddelen. Veel programma's richten zich op de wetenschap en de technologie bij food engineering. Andere cursussen meestal aangeboden zijn onder andere de verwerking van levensmiddelen technieken en kwaliteitsmanagement. Microbiologie is ook een groot deel van graden veel voedingsproducten wetenschap meester.

Afgestudeerden met een Master in Food Science in het algemeen de ontwikkeling van een grondige wetenschappelijke kennis, maar ook van cruciaal belang de werkplek vaardigheden. Afgestudeerden zijn vaak in staat om analytisch denken, probleem op te lossen op een creatieve manier, werken in teams, en effectief te communiceren.

Afhankelijk van opleiding de specifieke masteropleiding u selecteert, zullen de kosten variëren. Het land waar u kiezen voor een studie, evenals de duur van het programma, zal doorgaans bepalen van uw financiële verplichtingen. Rechtstreeks met de Admissions Office van het programma om de kosten verwachtingen te bepalen.

Een Master in Food Science opent de deuren naar een scala aan carrièremogelijkheden. Afgestudeerden kunnen ervoor kiezen om banen te oefenen op het gebied van onderzoek en productontwikkeling. Sommigen zouden verdiepen in de productie van voedsel, met de nadruk op de processen en de kwaliteit van het product. Anderen kunnen nog steeds een passie voor eten wetten en de uitvoering ervan te hebben. Kansen bestaan ​​in zowel de private en publieke sector.

Vandaag de dag zijn er meer mogelijkheden voor opleidingen dan ooit tevoren. Met afstandsonderwijs modules, kunt u toegang tot onderwijsprogramma's over de hele wereld die plaats biedt aan uw persoonlijke tempo en schema hebben.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Levensmiddelentechnologie

Universidad de Leon

We bieden geavanceerde training in onderzoek op relevante aspecten op het gebied van diergeneeskunde en voedingswetenschappen. ... [+]

over

We bieden geavanceerde training in onderzoek op relevante aspecten op het gebied van diergeneeskunde en voedingswetenschappen.

Gericht op afgestudeerden in diergeneeskunde, voedingsleer en -technologie en aanverwante levenswetenschappen (agronomische techniek, biologie, biotechnologie, biochemie, farmacie, enz.).

Wat bieden wij jouSpecifieke postgraduate training in Castilla y León.Faculteit met uitgebreide onderzoekservaring.Integratie in geconsolideerde onderzoeksgroepen.Optimale onderzoeksfaciliteiten en apparatuur om de praktijken te ontwikkelen.Carrièremogelijkheden

* ID in de voedingsmiddelenindustrie.

* Onderzoek in de geneeskunde en dierchirurgie.

* Onderzoek op het gebied van diergezondheid en voortplanting.... [-]

Spanje León
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
IMF Business School

IMF Business School , in samenwerking met de Universiteit van Nebrija, lanceert de Master in Diëtetiek, Voeding en Voedselveiligheid, waarvan de doelstellingen zijn dat s ... [+]

IMF Business School , in samenwerking met de Universiteit van Nebrija, lanceert de Master in Diëtetiek, Voeding en Voedselveiligheid, waarvan de doelstellingen zijn dat studenten kennis verwerven over de productie, wetgeving, kwaliteit en certificeringen van de voedingssector; evenals om de samenstelling van het voedsel en de werking van ons organisme grondig te analyseren.

Deze master is bedoeld voor universitair afgestudeerden en professionals die zich willen specialiseren in de voedingssector of hun loopbaan willen verleggen naar voedingsleer en voedingsbegeleiding.

De Master's Degree in Nutrition and Dietetics, die een academisch jaar duurt, wordt online onderwezen, ondersteund door een geavanceerd technologisch platform dat studenten toegang geeft tot het onderzoek, ongeacht hun geografische locatie of hun beschikbare tijd.... [-]

Spanje Madrid
Open Inschrijving
Spaans
Voltijd
Deeltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands