HEALTHCARESTUDIES.NL

Deeltijd Masters in Medische geesteswetenschappen 2020

Zodra studenten hun undergraduate graden te voltooien, hebben zij de mogelijkheid om een ​​master na te streven in een gekozen discipline. programma Een master is bedoeld om de kennis van een bepaald gebied en studenten helpen verbeteren voor te bereiden op academische en professionele carrière na het afstuderen.

Deeltijd Master in Medische geesteswetenschappen

4 Resultaten in Medische geesteswetenschappen Filter

Master in de klinische ethiek van de interuniversiteit

Instituto de Humanidades y Ciencias de la Salud Gregorio Marañón
Online Voltijd Deeltijd 1 jaar Vraag informatie aan Spanje Spanje Online +1 more

In de huidige geneeskunde komen ethische conflicten steeds vaker voor en hebben deze een grote invloed op de besluitvorming. Het is essentieel dat clinici zijn opgeleid in klinische ethiek, maar het moet een in wezen praktische training zijn, wat de "Master in klinische ethiek" biedt.

Master in de bio-ethiek en biolaw

Universidad de La Laguna
Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd 1 jaar September 2020 Spanje Santa Cruz de Tenerife +1 more

Het is een Interuniversitaire Official Master (Universiteit van La Laguna, Universiteit van Las Palmas) onderwezen in mixed mode. Lesgeven is online klassikale sessies en twee intensieve weekend (Donderdagavond tot en met zondag 's middags).

Master in esthetische behandelingen en biotechnologische innovatie

Escuela Europea de Salud
Online Deeltijd 4 - 12 maanden September 2020 Spanje Madrid

De training zal plaatsvinden geheel nemen in afstand-modus door het geven van de student het materiaal gepubliceerd in boekvorm (IFBN het Ministerie van Cultuur, gepersonaliseerde paperback) en in pdf-formaat in een pendrive met een tablet of laptop (keuze) en evaluatie zal worden ingeschakeld platform om het effect van interacties tussen docent-student / a, welke zijn neergelegd de weerspiegeling ...

Master-muziektherapie

IMC University of Applied Sciences Krems
Campus Deeltijd 2 jaren September 2020 Oostenrijk Krems an der Donau

De masteropleiding in de muziektherapie richt zich op het aanleren van onderzoeksvaardigheden en het verdiepen van therapeutische vaardigheden.