HEALTHCARESTUDIES

Medische Studies in de Verenigde Wrocław in Polen 2021

Een master's degree is een geavanceerd studieprogramma dat in ongeveer twee jaar kan worden afgerond, hebben verstrekt leerlingen al behaalde een bachelor's degree in een vergelijkbaar gebied. Studenten kunnen kiezen voor een Master of Arts, een MSc of een MBA te verdienen, afhankelijk van hun huidige en toekomstige doelen.

Polen, officieel de Republiek Polen, is een land in Centraal-Europa. Met een bevolking van 38 miljoen mensen, Polen is het 6e meest bevolkte land in de EU. EU / EER-studenten hebben geen visum nodig om te studeren in Polen. De kosten van levensonderhoud in Polen is een van de laagste in de Europese Unie.

Wrocław wordt beschouwd als de derde grootste centrum van het onderwijs in Polen. In dertig bekende instellingen, zijn er meer dan 135.000 studenten. De universiteit van Wrocław de stad biedt gezonde academische omgeving voor lokale en buitenlandse studenten.

Medische Studies in de Verenigde Wrocław in Polen

gevonden resultaten Filter

Master in medische biotechnologie

University of Wroclaw
Master
01 okt 2021
<
Voltijds
<
2 jaren
13 jul 2021
Engels
Campus

Tweedegraads studies in medische biotechnologie aan de faculteit biotechnologie stellen studenten in staat vaardigheden te ontwikkelen voor het oplossen van problemen die zich ...

Lees meer